Waar topservice tegen de beste prijs het verschil maakt

Onze kerntaak op het gebied van kantoorartikelen en facilitaire producten is het ontzorgen van onze klanten. Er naar streven dat u, binnen uw organisatie met een minimum aantal handelingen, het gehele proces kunt doorlopen. 
 
  Uw persoonlijke vakkundige adviseur bij Martin Cuypers BV zorgt ervoor dat u alles wat u nodig heeft op kantoor, snel geleverd krijgt tegen zeer scherpe prijzen. Onze grootste ambassadeurs zijn onze klanten. Meer dan 1700 bedrijven en organisaties in Zuidoost-Nederland maken dagelijks gebruik van onze diensten en producten.

Als regionale partner vinden wij het familiegevoel erg belangrijk. Neem gerust vrijblijvend contact op met onze accountmanager voor een kennismakingsgesprek.

Service

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Naast een uitgebreid kwalitatief assortiment kantoorartikelen en facilitaire producten, onderscheiden wij ons met onze service en gedegen advies met betrekking tot uw kantoorbenodigdheden. Met een assortiment van meer dan 25.000 artikelen kan een goed advies uitermate welkom zijn. Onze service kenmerkt zich ook door het gemak van bestellen. Bestellen kunt u via onze webshopfax, e-mail en telefonisch via onze binnendienstmedewerkers. Zij verwerken en controleren alle orders en geven u proactief advies. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze business shop, op Keizersveld 65,  waar u kantoorartikelen op voorraad direct kunt afhalen.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!