Uw partner in documentoplossingen

Als merkonafhankelijke leverancier is Martin Cuypers BV de aangewezen specialist in het adviseren van kopieer-, print en scanapparatuur. We onderscheiden ons door het leveren van kwalitatief hoogwaardige oplossingen en producten voor het optimaliseren van documentstromen binnen uw organisatie. Met onze expertise en ervaring op het gebied van hardware- en softwarematige oplossingen kunnen wij voor onze klanten substantiële besparingen realiseren. 

Lees meer over onze visie & werkwijze.

Presentatie en multimedia

Presenteren is de laatste jaren duidelijk veranderd. Naast de flipover en het whiteboard zijn er nu modernere communicatiemiddelen als beamers en interactieve borden. Voor het inrichten van een vergaderruimte compleet met eigentijdse presentatie middelen, maar ook voor advies van mobiele oplossingen kunt u terecht bij Martin Cuypers BV. 

Vernietiging vertrouwelijk papier en data

Data is in uw organisatie niet meer weg te denken. Of het nu op papier of digitaal is opgeslagen; het heeft een grote waarde voor u maar ook voor anderen. Steeds vaker worden we geconfronteerd met verlies en diefstal van data. Dit kan grote schade opleveren voor uw organisatie, uw medewerkers en uw klanten. Vernietig al uw vertrouwelijke documenten direct op de werkplek, afdeling of archief. Uw medewerkers zijn zich bewust van de noodzaak en met het juiste gereedschap kost dit nauwelijks moeite en tijd.