Martin Cuypers BV is in 1975 opgericht door Martin en Leonie Cuypers. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een regionale partner op het gebied van kantooroplossingen van volledige inrichting tot specifieke producten op het gebied van kantoormeubilair, kantoorartikelen en kantoormachines. We zijn gevestigd in Venray en ons werkgebied behelst heel Zuidoost-Nederland.

In 2007 is het bedrijf overgenomen door Bart Everaerts en Eric Arts. Beiden waren al jaren bij Martin Cuypers BV werkzaam. De huidige organisatie is gericht op de professionele business-to-business markt zoals het MKB-bedrijf, groot zakelijke markt, zorg en onderwijs. We zijn specialist in drie kennisgebieden, waarbij we synergie creëren.

In 2012 is er een Office Inspiration Center toegevoegd, waarmee ook de (interieur)architecten en projectontwikkelaars belangrijke opdrachtgevers voor Martin Cuypers BV zijn geworden. Onze enthousiaste medewerkers zetten zich in om voor opdrachtgevers de perfecte kantooromgeving te creëren, waar mensen gezond, efficiënt en met plezier kunnen werken.

Het Office Inspiration Center met ontwerpstudio en ergonomiestudio is gelegen aan de A73, Keizersveld 65 in Venray.