all in office dé perfecte kantooromgeving

Wij vinden dat je van het leven moet genieten. Dat betekent dat je zoveel mogelijk uren per dag doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Niet alleen ’s avonds en in het weekend, maar ook van 9 tot 5 in je kantooromgeving. Je leeft immers maar één keer.

Wij vinden het de verantwoordelijkheid van werkgevers om te zorgen voor een werkomgeving waar mensen gezond, efficiënt en met plezier kunnen werken. Medewerkers geven het bedrijf waar ze werken immers hun meest waardevolle bezit: hun beperkte tijd op deze wereld.

 

Neem contact op

 

all-in-office voor het béste resultaat!

Met ons all-in office concept creëren wij samen met jou de beste werkomgeving voor jouw medewerkers. Een kantooromgeving waarin medewerkers zich thuis voelen, zorgt ervoor dat iedereen het beste uit zichzelf kan halen. Het effect van productieve en gelukkige collega’s zie je niet alleen terug in je eigen organisatie, maar reflecteert zich ook op je omgeving.

Meer dan 40 jaar ervaring heeft ons inzicht gegeven in de juiste aanpak voor het kwalitatief realiseren van de beste kantoorhuisvesting. Met ons all-in-office concept doorlopen wij – in de juiste volgorde – alle stappen om samen met jou het beste resultaat te realiseren voor jouw medewerkers.

 

Neem contact op

 

all-in-office  voor <b>het béste resultaat!</b>
<b>4 fases</b>

4 fases

Wij werken op een transparante manier samen met specialisten op diverse vakgebieden. Met ons unieke all in office concept creëren wij een nieuwe werkomgeving, waar jij en je collega’s gezond, efficiënt en met plezier kunnen werken. Dat werkt prettig!

  • Analyse
  • Technisch concept in 2D
  • Vloer en verlichtingsplan
  • Fotorealistische presentatie in 3D
  • Virtual reality

Met onze virtual reality service kun je vrij rondlopen in de nog niet bestaande werkelijkheid. Zo krijg je inzicht van de impact van onze ontwerpopties: Alsof je er echt midden in staat!

Wij gaan all-in! Wat doe jij?

Neem contact op

 

Fase 1
wat is jouw dna?
Fase 2
een plan maken
Fase 3
oog voor detail
Fase 4
werk in uitvoering
Karlijn

Heb je vragen of wil je de mogelijkheden bespreken?
Neem dan contact met ons op

Eric Arts

Commercieel Directeur / Projectadviseur