Kyocera A4 en A3 kantoorprinters

dinsdag 8 december 2020

Effectieve & efficiënte printoplossingen

Kyocera heeft er hun ultieme doel van gemaakt om de kantoorwereld te verrijken met de meest efficiënte & effectieve printers voor de zakelijke markt. Printers die de productiviteit van jouw kantoor in een klap verbeteren. Met slimme ideeën, lagere printkosten en minder print frustratie worden de printers van Kyocera geleverd. Laat jouw printer(s) al het zware het werk doen. Bekijk de modellen van Kyocera voor elk kantoor en laat je gratis adviseren door onze productspecialist.

Gratis printanalyse? Vraag een adviesgesprek aan met Tom

persoonlijk advies printers

Kyocera A4 printers- Voor de kleinere taken

Kyocera A4 printers- Voor de kleinere taken

Kyocera biedt een ruim assortiment aan A4 multifunctional printers voor het kleinere werk. Door de uitgebreide technologie en de printsnelheid van deze printers ben je verzekerd van een zeer geschikte printer voor kleine tot middelgrote afdelingen in het MKB en groter bedrijven. Waar jij waarde hecht aan afwerkingsmogelijkheden, een eenvoudig bedieningspaneel en verschillende opties voor papierverwerking is de Kyoceraprinter een geschikte printer voor op kantoor.

De A4 printer maakt prachtige afdrukken met levendige kleuren en kan diverse papierformaten verwerken en afwerken. Een zeer complete machine om te printen, kopiëren, scannen en zelfs faxen. Deze bekroonde Kyocera printers stellen jou en jouw medewerkers in staat om zeer productief te zijn zonder in te leveren op wat voor jou het belangrijkst is: bescherming van jouw waardevolle bedrijfsinformatie

Bekijk ons complete aanbod Kyocera printers & Multifunctionals

Voor advies vraag onze productspecialist Tom

De perfecte printer voor jullie kantoor

Als bedrijf wil je dat jouw zaken op rolletjes lopen. Alle processen probeer je efficiënt en effectief in te richten. Dit geldt voor kleine processen en grote processen binnen de bedrijfsvoering. Wanneer het op printen aankomt met jouw zakelijke printer wil je dat deze effectief, snel en zonder printer frustratie werkt.

De Kyocera multifunctional printers ondersteunen jouw personeel en jouw bedrijf in het effectief en tijdbesparend werken. Dit geldt voor de A3 & de A4 printers.

Met een Kyocera printer in kantoor die de taken van kopiëren, printen, scannen en faxen overneemt en perfect uitvoert ben jij alweer een stap dichter bij het perfectioneren van jouw bedrijf.

Wil je graag weten hoe je geld kan besparen met de juiste printer? Tom analyseert gratis jouw volledige print gedrag voor een optimale performance en meest efficiënte printoplossing.

Kyocera A3 printers- Voor al het printwerk op kantoor

Voor bedrijven die op zoek zijn naar een ruim uitgerust A3 multifunctional die veiligheid en efficiëntie garandeert, zijn de A3 multifunctional printers de ideale oplossing. De multifunctionals bieden een complete oplossing voor organisaties van elke grootte, maken afdrukken van hoge kwaliteit met levendige kleuren en hebben uitgebreide mogelijkheden voor papierverwerking en -afwerking. Bovendien wordt de veiligheid gegarandeerd door het gebruik van de nieuwste technologie waarmee uw meest waardevolle gegevens worden beschermd. Naast grote touchscreens, bieden de Kyocera A3 multifunctionals optimale efficiëntie voor bedrijven die hun productiviteit willen verhogen zonder concessies te doen aan de beveiliging.

Bekijk ons complete aanbod Kyocera printers & Multifunctionals

Voor advies vraag onze productspecialist Tom

Kyocera A3 printers- Voor al het printwerk op kantoor

Kopen of leasen?

 

Het KOPEN van een multifunctionele printer

Het kopen van een printer is een voor de handliggende keuze wanneer je aan het oriënteren bent op een nieuwe printer. De grootste voordelen van kopen zijn:

 • Je bent direct eigenaar van de printer;
 • Je hebt een eenmalige investering;
 • Het kopen van een printer heeft lagere kosten dan het leasen van een printer;
 • Mogelijkheid tot investeringsaftrek van 28% over het aanschafbedrag.

Het LEASEN van een multifunctionele printer

Het leasen van een printer groeit in populariteit, haal jouw winst uit de directe tijdsbesparing en een verhoogde efficiëntie zonder dat je direct moet investeren. De belangrijkste highlights van leasen zijn:

 • Je behoudt een hoge liquiditeit doordat de investering laag blijft.
 • Je weet maandelijks wat jouw kosten zijn
 • Je kunt de geleasde printer na de looptijd overnemen (dit is niet bij alle aanbieders en uniek bij Martin Cuypers BV)
 • Het bedrag waarvoor je jouw printer kunt overnemen na de looptijd is een minimaal bedrag.

ALL-IN Service

Dankzij de ALL-IN service wordt je volledig ontzorgt en hoef je je niet meer druk te maken over je printer. Bij het kopen of het leasen van een Kyocera printer ontvang je standaard 60 maanden service. Bekijk alle voordelen.

 • Altijd onderhoud, service en reparatie op de printer door gecertificeerde Kyocera engineers
 • Service wordt snel uitgevoerd (binnen 24 uur)
 • Inclusief alle toners & alle andere onderdelen, voorrijkosten en arbeidsloon
 • Met behulp van Kyocera Fleet Services worden tonerbestellingen automatisch doorgezet en wordt de printer automatisch gemonitord en ge-update op afstand.
 • Geen verborgen kosten
ALL-IN Service

Laat je gratis adviseren

Laat je gratis adviseren

Twijfel je over je printerkeuze of weet je niet zeker of het vernieuwen van jouw printer(s) een besparing oplevert. Laat je gratis door onze productspecialist Tom adviseren om de beste keuze te maken. Tom zal samen met jullie een Total Cost of Ownership analyse maken.

Er wordt o.a. gekeken naar de huidige printers, de positionering van de printers, de hoeveelheid die geprint wordt en de omloopsnelheid.

Hierdoor weet je precies welke printer voor jou het meeste oplevert.

Contact

Mail Tom: tomalaerds@martin-cuypers.nl
Bel Tom: 0478-783032

Graag zelf de kosten van jouw printers berekenen?

Laat jouw gegevens achter en download de whitepaper “Total Cost of Ownership”