Commercieel adviseur

minimaal 32 uur

Ben jij die vrolijke persoon die onze klanten laat glimlachen door klantvriendelijkheid en iedere keer dat stapje extra zet? De adviseur met een ondernemende geest die de klant altijd centraal stelt? Als hierop je antwoord ‘ja’ is dan heeft Martin Cuypers BV een hele leuke vacature voor je.

Organisatie

Martin Cuypers is een mensgerichte en innovatieve organisatie die de juiste privé werkbalans belangrijk vindt. Bij ons ontvang je een markconform salaris inclusief een bonusregeling en ADV. Graag geven we de medewerkers de kans om zich door te kunnen ontwikkelen bij gebleken interesses en potentie. Ons werk mogen we doen in een inspirerende en unieke werkomgeving. En kennen we een goede pensioenregeling.

Uitgebreide functieomschrijving

Als commercieel adviseur ontwikkel je jezelf naar de deskundige specialist op gebied van printing en audiovisueel. Je werkt binnen Martin Cuypers intensief samen met de afdeling facilitair en artikelen. Met jouw positiviteit, kennis en gedrevenheid help je de klant op weg en beantwoord je alle klantvragen op gebied van printing en AV. En waar nodig geef je het beste aankoopadvies of informeer je de klant over passende alternatieven. Je luistert goed naar klanten en wijst ze altijd in de juiste richting.

Bij jou staat de klant centraal en ben je het gezicht en aanspreekpersoon van Martin Cuypers bij klantbezoeken. Vanuit je persoon en commerciële inborst neem je eventuele feedback mee om deze intern verder te leiden naar de juiste afdeling of persoon.

De klantvragen zullen via verschillende wegen bij jou komen. Onder andere telefonisch, via de chat, via de mail en face to face. Martin Cuypers bestellingen komen binnen via de webshop, waarop onze B2B klanten al hun benodigde office producten bestellen. Naast het ondersteunen van onze klanten (online & offline) vind je het tof om aan de slag te gaan met de webshop, deze te verbeteren en je kennis over online uit te breiden en hiervoor in te zetten.

In de sleutelpositie van commercieel adviseur ben je ook het directe aanspreekpunt voor onze leveranciers. Hierdoor ben je altijd op de hoogte van nieuwe producten, levertijden en voorraden. Klinkt dit nog goed? Lees verder …

Functie eisen

  • Je denkt klantgericht en bent commercieel gedreven
  • Gesprekspartner in techniek en IT is een pré
  • Je werkt secuur
  • Verantwoordelijkheidsgevoel
  • Zelfredzaamheid
  • Relevante commerciële werkervaring is een pré
  • Je bent een teamplayer en aanpakker

Sollicitatie is mogelijk voor ervaringsdeskundigen, maar ook starters op de arbeidsmarkt die zich aangesproken voelen door tekst en inhoud.

Kom je bij een club die innoveert?

Kom je bij een club die innoveert, vooruitkijkt en werkt met een glimlach. Stuur jouw motivatie en CV naar Nicole Huijs nicolehuijs@martin-cuypers.nl (Financiële Administratie & HR) en wellicht zien we elkaar snel in ons clubhuis in Venray.

Solliciteer

Bedankt voor jouw interesse in deze functie waarbij we op zoek zijn naar een enthousiaste collega. Laat je gegevens achter en voeg een korte motivatie toe. Hierna zullen we contact met je opnemen en je uitnodigen voor een inspiratietour en een goed gesprek. 

TOP