Commercieel medewerker kantooroplossingen

kantoormachines en audiovisueel

De vlugge versie

  • Word je gedreven door enthousiasme
  • Hou jij van ondernemen en klantcontact?
  • Wil je een werkgever die eigen initiatief toejuicht?
  • Ben jij analytisch sterk en snap je het spel?
  • Heb je affiniteit met kantoormachines en documentoplossingen?

Passen bovenstaande punten bij je? Solliciteer dan direct bij Martin Cuypers.

Wij zoeken een nieuw clublid die samen met ons de schouders eronder zet!

Als commercieel medewerker ben je verantwoordelijk voor het managen en het uitbreiden van onze klant contracten voor machines & audiovisueel. Je beheert de bestaande klantcontracten en gaat samen met het team actief op zoek nieuwe contracten. 

Je bent bij de klant voor acquisitie & adviesgesprekken. Je bent technisch handig en kunt support bieden indien daarnaar gevraagd wordt. Samen met de klant ga je op zoek naar de best passende document- en/of audiovisuele oplossing. 

In deze functie combineer je binnen- & buitendienst werkzaamheden. Hierbij ben je zelf verantwoordelijk voor de juiste balans. Je hebt de vrijheid om in deze functie te ondernemen en jouw passende werkwijze toe te passen. 

Ambitie moet, ervaring mag
Wij zijn op zoek naar een commercieel gedreven talent. Praatjes vullen bij ons geen gaatjes. Wij zoeken iemand die bereid is tijd te investeren in relaties, productkennis en samenwerkingen. Je hebt een helikopterview, kan snel schakelen en brengt vraag en aanbod samen. Dat is wat telt. 

Wij denken all-in

All-in is meer dan een toevoeging in ons logo. Het is een kernonderdeel van onze visie. All-in betekent dat wij all-in gaan in ons productaanbod, voor onze klanten, en voor onze collega's. Als onderdeel van Martin Cuypers ontvang je organisatiebreed ondersteuning van jouw collega's en wordt verwacht dat jij jouw collega's (als een echte teamplayer) ondersteunt. 

Wie zijn wij?

Wij zijn Martin Cuypers. Een bedrijf waar de mens centraal staat. Onze mensen en onze servive staan op één. Je vindt ons in office, hospitality en healthcare. Bij ons werk je in een inspirerende werkomgeving die jou ondersteunt in jouw succes. In een werkomgeving waar bewegingsvrijheid en eigen initiatief steeds worden toegejuicht. Hier mag jij aan de slag en bouwstenen leggen voor je eigen afdeling.

Details over deze functie

  • 32 - 38 uur (uren bespreekbaar) 
  • Bij fulltime dienstverband 40 uur (13 vrij opneembare ATV dagen op jaarbasis)
  • Per direct starten mogelijk
  • Goed salaris en passende secundaire voorwaarden
  • Doorgroeimogelijkheden

Stuur jouw CV, en kom langs voor een inspiratietour

bezoek Martin Cuypers en tijdens een inspiratietour leer je ons DNA kennen en zie je gelijk waar wij werken. Ga met ons in gesprek en stel vooral al jouw vragen. 

Solliciteer

Bedankt voor jouw interesse in deze functie waarbij we op zoek zijn naar een enthousiaste collega. Laat je gegevens achter en voeg een korte motivatie toe. Hierna zullen we contact met je opnemen en je uitnodigen voor een inspiratietour en een goed gesprek. 

TOP