Pas jij in ons
team?

Bekijk onze vacatures of stuur ons een open sollicitatie. Wij hebben op dit moment een vacature (klik op de vacature voor meer informatie):

Stuur een e-mail naar barteveraerts@martin-cuypers.nl of neem telefonisch contact op met Bart Everaerts via 0478-551801.

Stageplekken

Bij Martin Cuypers BV vinden we het belangrijk om bij te dragen aan voldoende gekwalificeerd personeel in de toekomst. We zijn daarom een erkend leerbedrijf en zien stagiaires als een waardevolle tijdelijke aanwinst voor ons bedrijf. Stagiaires werken mee in ons team, worden begeleid en voorzien van feedback door onze stagebegeleider. Belangrijk is natuurlijk dat de stagiair(e) de kans krijgt om werkervaring op te doen en nieuwe dingen te leren in de praktijk.

Indien je geïnteresseerd bent in een stageplek bij Martin Cuypers BV kun je bij ons solliciteren. Wij vinden het belangrijk dat stagiaires volgens een „normale sollicitatie procedure“ bij ons voor een stageplaats in aanmerking kunnen komen. Je kunt door middel van een sollicitatiebrief, voorzien van curriculum vitae en pasfoto, je interesse in onze organisatie kenbaar maken (solliciteren@martin-cuypers.nl).

Bij geschiktheid voor een stageplaats zullen wij je uitnodigen voor een sollicitatieges.

Stageplekken
Alt tekst

Aandachtspunten bij een stage sollicitatiegesprek

Voor de meeste studenten is het stage sollicitatiegesprek de eerste keer dat ze een sollicitatiegesprek voeren. Daarom geven we hierbij een aantal punten, welke in een dergelijk gesprek besproken kunnen worden:

  • Globale informatie van ons bedrijf welke van belang is voor de student
  • Duidelijk aangeven wat onze mogelijkheden zijn en wat de student wel én niet kan leren in ons bedrijf
  • De stagebegeleiding binnen onze organisatie en wat de student van ons kan verwachten

martin cuypers bv is ook een groep mensen die

spricht Dialekt
Wohnt in der Nähe
bezitst ein iPhone
Trinkt Kaffee
Sport