Facilitair concept

Met ons facilitaire mogelijkheden kunnen we je totaal ontzorgen aan de hand van een facilitair concept. Vanuit ons netwerk hebben we de beschikking over een groot aantal producten en diensten. In samenwerking met vaste partners kunnen we je voorzien van diverse facilitaire producten. Onderstaande producten zijn slechts enkele voorbeelden. Zelfs als er enkele producten niet in ons assortiment beschikbaar zijn, kun je bij ons altijd een offerte opvragen.

Kostenbesparing in onder andere administratieve kosten en tijdswinst door gebruik te maken van één totaalleverancier.

Voor in de kantine

ontspanning tijdens je werk

Niet alleen een rustmomentje voor jezelf of je collega’s, maar ook een onuitwisbare indruk achterlaten bij je eigen relaties. Een mens kan zich geen 8 uur per dag volledig concentreren op haar werk. Dat relaxmomentje is essentieel om optimaal te presteren en het maximale uit jezelf te halen. Door even weg te lopen van je werkplek ben je ook meteen in beweging. Wij relaxen en klankborden met onze collega’s in onze eigen cate, hoe is dit bij jullie geregeld?

Bij ons zijn alle benodigdheden voor in een kantine verkrijgbaar. zowel frisdranken als koude dranken, snoep als koekjes, cup a soup als noodles en servies als vaatwastabletten te verkrijgen. Alles om je kantine te voorzien van alle benodigdheden voor dit heerlijke rust- of klankbordmomentje.

Wij voorzien niet alleen in verbruiks- en gebruiksartikelen in kantines, maar richten ook volledige kantines in met projectmeubilair. Kijk voor meer informatie naar ons unieke all in office concept.

<b>Voor in de kantine</b>
<b>Voor je eigen veiligheid</b>

Voor je eigen veiligheid

een veilige werkomgeving

De medewerkers zijn binnen een bedrijf het belangrijkste goed. Zijn er werkzaamheden waarbij je collega’s gevaarlijke risico’s lopen en beschermingsmiddelen nodig hebben om deze risico’s te beperken? Grote kans dat wij deze in ons assortiment hebben. Mocht je niet al deze artikelen terugvinden in onze webshop, neem dan contact met ons op. Hiervoor maken wij gebruik van vaste partners.

Niet alleen in gevaarlijke omgevingen zijn beschermingsmiddelen van belang, maar ook in het kantoor komt een EHBO-kit met alle toebehoren en een producten ter brandpreventie altijd van pas. Dit hoort ook aanwezig te zijn in een werkomgeving. Kijk in onze webshop voor de beschikbare producten.

Voor in je poetskast

een schone werkomgeving

Een schone werkomgeving en toilet straalt professionaliteit en vertrouwen uit naar je medewerkers en bezoek. Wij bieden je diverse cleaning producten van zowel A-merken als van een alternatief merk. Denk hierbij aan schoonmaakmiddelen, poetsdoeken, afvalzakken, bezems etc. Alles wat je in je poetskast hebt staan. Wil je kwaliteit, maar wel betaalbare producten, kies dan voor het alternatief van het merk PrimeSource. PrimeSource, het kwalitatieve alternatief!

Instructie en schoonmaakplannen op maat
We kunnen altijd een moment inplannen om jullie instructies te geven hoe om te gaan met de producten van PrimeSource. We hebben schoonmaakspecialisten voor die ter plaatse het juiste advies over het gebruik van de producten kunnen geven. Zo is het bijvoorbeeld erg belangrijk om de juiste vloerreiniger te gebruiken, zodat de vloer niet aangetast wordt. Wij kunnen jullie, samen met onze schoonmaakspecialisten, op weg helpen met deze producten, zodat jullie schoonmaakwerkzaamheden snel, grondig en efficiënt verlopen! Deze specialisten kunnen je ook ondersteunen bij het maken van productinformatiebladen, veiligheidsbladen, schoonmaakplannen en controlelijsten.

<b>Voor in je poetskast</b>
<b>in en om het toilet</b>

in en om het toilet

Op gebied van faciliteiten in en om uw toilet hebben wij de mogelijkheden van diverse concepten.

Hip, stijlvol en milieuvriendelijk
My Satino Black is Duurzaam Dutch Design: een uniek Nederlands product, speciaal voor jou en je toilet! Het milieuvriendelijkste gevouwen wc-papier ter wereld in een matzwarte, stijlvolle dispenser. Geen traditionele wc-rollen meer, maar een vernieuwend en duurzaam toiletconcept met een hoge capaciteit. Een bijdrage leveren aan een schonere wereld. Het Satino Black concept is Cradle to Cradle, Recycled, CO2-neutraal en draagt het EU-Ecolabel. Vraag ons naar de mogelijkheden voor een volledig duurzame verandering van je toiletomgeving.

Ben je op zoek naar houders of toebehoren voor deze houders, maar wil je geen totale sanitaire make-over, dan kun je ook gebruik maken van ons ruime assortiment van disposables en verpakkingen van zowel A-merken als alternatieve merken.

Ben je op zoek naar dit kwalitatieve alternatieve merk? Dat is PrimeSource, het kwalitatieve alternatief!. PrimeSource heeft niet alleen goede alternatieve producten voor in houders van o.a. Tork, maar beschikt ook over een eigen assortiment aan tissues, toilethouders, prullenbakken en toebehoren. Met deze oplossing kun je aanzienlijk besparen op je uitgaven rondom je toiletomgeving.