All in office

Van ontwerp tot realisatie.
Om voor jou dé perfecte kantooromgeving te realiseren werken wij op een transparante manier samen met specialisten op diverse vakgebieden. Een werkomgeving waarin de medewerkers centraal staan en zich thuis voelen, zorgt ervoor dat iedereen het beste uit zichzelf kan halen. Het effect van gelukkige collega’s zie je niet alleen terug in je eigen organisatie, maar reflecteert zich ook op je omgeving. Met ons unieke all in office concept doorlopen wij samen met jou de juiste stappen voor het creëren van jouw nieuwe werkomgeving, waar jij en je collega’s gezond, efficiënt en met plezier kunnen werken. Samen gaan we voor het beste resultaat.

Dat werkt prettig!

overal aan gedacht

Met ons unieke all in office concept doorlopen wij samen met jou de juiste stappen voor het creëren van jouw nieuwe werkomgeving, waar jij en je collega’s gezond, efficiënt en met plezier kunnen werken.

  • Analyse
  • Technisch concept in 2D
  • Vloer en verlichtingsplan
  • Fotorealistische presentatie in 3D
  • Virtual reality

Met onze virtual reality service kun je vrij rondlopen in de nog niet bestaande werkelijkheid en zo inzicht krijgen van de impact van onze ontwerp opties. Het is als of je er echt midden in staat. Virtual reality is de slagroom op de koffie, wanneer je gebruik maakt van ons All in office concept.

<b>overal aan gedacht</b>
Karlijn

Heb je vragen of wil je de mogelijkheden bespreken?
Neem dan contact met ons op

Eric Arts

Commercieel Directeur / Projectadviseur