Informeren

Narrowcasting kan heel breed ingezet worden en is voor elk bedrijf, elke school, non profit instelling en sportvereniging een mooie, effectieve en moderne manier om naar bijvoorbeeld eigen personeel of naar klanten, bezoekers en patiënten te communiceren.

Narrowcasting

Jouw klant, medewerker en bezoeker is uiterst schermgericht. Smartphones, laptops en tablets zijn niet meer weg te denken in de moderne manier van zaken doen. Als bedrijf kun je daarin niet achterblijven, of je het nu wilt of niet. Haal de prikborden, opplakbriefjes en papieren uitingen maar weg, want narrowcasting leent zich uitstekend voor een verfrissende en nieuwe manier van communiceren en informeren, indien gewenst zelfs compleet in eigen huisstijl.

<b>Narrowcasting</b>
<b>Beeld</b>

Beeld

De hedendaagse displays bieden hoogkwalitatieve beelden in Full-HD en Ultra-HD, zodat je jouw ideeën haarscherp kunt presenteren. Het publiek profiteert van het hoogwaardige gecoate anti-reflectie glas, welke perfecte leesbaarheid garandeert. En met de ingebouwde automatische helderheidssensor wordt de presentatie onder alle lichtomstandigheden optimaal in beeld gebracht. Bovendien wordt zo ook het energieverbruik van het beeldscherm verlaagd en met een glad oppervlak geniet je voor urenlang van comfortabel gebruik.

Martin Cuypers BV levert een compleet assortiment Full-HD, Ultra-HD (touch)screens.

Interactieve mogelijkheden

Met de huidige series interactieve touchscreens zet je de presentatie letterlijk naar jouw hand. Onze touchscreens zijn namelijk uitgerust met een bijzonder nauwkeurige multi-touch sensortechnologie en zijn daardoor te bedienen door meerdere mensen tegelijk. De hedendaagse touchscreens kunnen met de vingers of een stylus-pen worden bediend. De Full- of Ultra HD beeldkwaliteit zorgt bovendien voor een verrassingseffect bij jouw publiek.

<b>Interactieve mogelijkheden</b>
<b>Videowall</b>

Videowall

Displays met extreem dunne schermranden zijn ideaal voor het koppelen van verschillende displays tot een videowall. De totale dikte van de rand tussen de twee projecties is terug te brengen tot slechts enkele milimeter. De totale grootte van een videowall is tot maar liefst 15 x 15 displays op te bouwen.

Karlijn

Heb je vragen of wil je de mogelijkheden bespreken?
Neem dan contact met ons op

Rob Driessen

Adviseur audiovisuele oplossingen & kantoormachines