Presenteren

De huidige kantooromgeving is vaak een modern ingerichte ruimte. Waar er voorheen altijd een tafel met stoelen stond, vinden we tegenwoordig een veel actievere en gepersonaliseerde inrichting. De vergaderruimte is een weerspiegeling van het bedrijf.
Ook de wensen met betrekking tot het geven van presentaties veranderen mee. Interactief presenteren is de nieuwe standaard.

Beeld

De hedendaagse displays bieden hoogkwalitatieve beelden in Full-HD en Ultra-HD, zodat je jouw ideeën haarscherp kunt presenteren. Het publiek profiteert van het hoogwaardige gecoate anti-reflectie glas, welke perfecte leesbaarheid garandeert. En met de ingebouwde automatische helderheidssensor wordt de presentatie onder alle lichtomstandigheden optimaal in beeld gebracht. Bovendien wordt zo ook het energieverbruik van het beeldscherm verlaagd en met een glad oppervlak geniet je voor urenlang van comfortabel gebruik.

Martin Cuypers BV levert een compleet assortiment Full-HD, Ultra-HD (touch)screens.

<b>Beeld</b>
<b>Projectie</b>

Projectie

Martin Cuypers BV levert een compleet assortiment aan professionele audiovisuele middelen. Van projectoren tot een hele range aan ophang- een verrijdbare systemen. Van alle soorten bekabeling tot projectieschermen en switchers. Van audio-oplossingen tot controlesystemen voor presentatieruimtes.

Interactieve mogelijkheden

Met de huidige series interactieve touchscreens zet je de presentatie letterlijk naar jouw hand. Onze touchscreens zijn namelijk uitgerust met een bijzonder nauwkeurige multi-touch sensortechnologie en zijn daardoor te bedienen door meerdere mensen tegelijk. De hedendaagse touchscreens kunnen met de vingers of een stylus-pen worden bediend. De Full- of Ultra HD beeldkwaliteit zorgt bovendien voor een verrassingseffect bij jouw publiek.

<b>Interactieve mogelijkheden</b>
<b>LFD, large format display</b>

LFD, large format display

Een Large Format Display is het ideale scherm om informatie te delen. Het scherm is ideaal voor het delen van belangrijke cijfers tijdens een bijeenkomst in de vergaderzaal, informatie tonen in de kantine, promotiemateriaal afspelen in de commerciële ruimtes of vergaderingen voeren met jouw collega’s in het buitenland. Het grote overzichtelijke scherm zorgt dat alle informatie goed leesbaar is. Large Format Displays zijn tevens ontworpen om langdurig aan te staan, zo krijgt iedereen jouw reclame, promotiemateriaal of andere informatie goed te zien.

Draadloze presentatieoplossingen

<b>Draadloze presentatieoplossingen</b>

Beginnen jouw besprekingen ook wel eens te laat door het ontbreken van de juiste kabels? Of laat de techniek jou in de steek bij het presenteren vanaf de laptop, tablet of smartphone? Is het bespreken van meerdere documenten tegelijk op één scherm moeilijk te realiseren?

Martin Cuypers BV biedt diverse oplossingen om draadloze presentaties mogelijk te maken.

Karlijn

Heb je vragen of wil je de mogelijkheden bespreken?
Neem dan contact met ons op

Rob Driessen

Adviseur audiovisuele oplossingen & kantoormachines