Vergaderen

Veel organisaties werken op afstand en resultaatgericht, maar zodra de medewerkers de vergaderruimte instappen gaan ze in de ouderwetse overlegstand. Bij Het Nieuwe Werken horen ook nieuwe manieren van vergaderen. Het gaat al lang niet meer om informatie uitwisselen.
Werkoverleg is immers allang niet meer nodig voor informatie-uitwisseling. Daar heeft Martin Cuypers BV allerlei mooie systemen en technologie voor.

Beeld

De hedendaagse displays bieden hoogkwalitatieve beelden in Full-HD en Ultra-HD, zodat je jouw ideeën haarscherp kunt presenteren. Het publiek profiteert van het hoogwaardige gecoate anti-reflectie glas, welke perfecte leesbaarheid garandeert. En met de ingebouwde automatische helderheidssensor wordt de presentatie onder alle lichtomstandigheden optimaal in beeld gebracht. Bovendien wordt zo ook het energieverbruik van het beeldscherm verlaagd en met een glad oppervlak geniet je voor urenlang van comfortabel gebruik.

Martin Cuypers BV levert een compleet assortiment Full-HD, Ultra-HD (touch)screens.

<b>Beeld</b>
<b>Conference- & boardroom</b>

Conference- & boardroom

Steeds meer vergaderingen vinden op afstand plaats. We besparen kostbare reistijd en dragen bij aan een beter milieu door niet voor ieder overleg in de auto te stappen en naar kantoor te reizen. Een goede videoconferencing-oplossing is hierin cruciaal. We willen elkaar niet alleen horen maar ook zien!

Dit maakt een vergadering of overleg een stuk persoonlijker. Een onbeperkte all-in-one oplossing heeft geïntegreerde camera’s, een microfoon en voor conferencing aangepaste luidsprekers. De technologie voldoet aan de vereisten voor hoogwaardige video conferencing, zodat de gebruiker zich kan concentreren op het uitwisselen van ideeën en informatie zonder aandacht aan de technische aspecten te besteden.

Interactieve mogelijkheden

Met de huidige series interactieve touchscreens zet je de presentatie letterlijk naar jouw hand. Onze touchscreens zijn namelijk uitgerust met een bijzonder nauwkeurige multi-touch sensortechnologie en zijn daardoor te bedienen door meerdere mensen tegelijk. De hedendaagse touchscreens kunnen met de vingers of een stylus-pen worden bediend. De Full- of Ultra HD beeldkwaliteit zorgt bovendien voor een verrassingseffect bij jouw publiek.

<b>Interactieve mogelijkheden</b>
<b>LFD, large format display</b>

LFD, large format display

EEen Large Format Display is het ideale scherm om informatie te delen. Het scherm is ideaal voor het delen van belangrijke cijfers tijdens een bijeenkomst in de vergaderzaal, informatie tonen in de kantine, promotiemateriaal afspelen in de commerciële ruimtes of vergaderingen voeren met jouw collega’s in het buitenland. Het grote overzichtelijke scherm zorgt dat alle informatie goed leesbaar is. Large Format Displays zijn tevens ontworpen om langdurig aan te staan, zo krijgt iedereen jouw reclame, promotiemateriaal of andere informatie goed te zien.

Karlijn

Heb je vragen of wil je de mogelijkheden bespreken?
Neem dan contact met ons op

Rob Driessen

Adviseur audiovisuele oplossingen & kantoormachines