Kostenbesparing & een groene wereld

Geld wordt op allerlei onzichtbare manieren verkwist: onnodige apparaten, verspilde grondstoffen en inefficiënte machines of dure werknemers die hun waardevolle tijd verkwanselen aan simpele print- en scanproblemen. Kostenbesparing is aan de orde van de dag tegenwoordig. De aanschafprijs van een nieuwe multifunctional of printer is dus niet alleen doorslaggevend bij de keuze van de juiste apparatuur voor een onderneming.

Bij Martin Cuypers BV helpen we graag om de documentenstroom in detail in kaart te brengen om op basis van jullie print-, scan- en kopieerbehoefte een goede oplossing te adviseren.

Total Cost of Ownership

Bij de keuze voor een nieuwe kantoormachine is het belangrijk om na te denken over de zogenaamde ‘TCO’ oftewel Total Cost of Ownership. Daarin worden naast de aanschafprijs ook de bijbehorende kosten van gebruik, verbruik en behoud meegewogen, zowel de directe als de indirecte koste. Daarmee weet je ook in de toekomst zeker dat je de juiste keuze hebt gemaakt.

Door bewust een keuze te maken, gebaseerd op jullie documentenstroom, kunnen kosten bespaard worden.

<b>Total Cost of Ownership</b>
<b>Pro Rato Colour System</b> van Kyocera

Pro Rato Colour System van Kyocera

In een kantooromgeving worden veel verschillende documenten geprint. Dit betekent dat voor het afdrukken van het ene document meer toner gebruikt wordt dan voor het andere. Vooral bij het gebruik van kleur kunnen de verschillen groot zijn. Waarom betaal je dan nu voor iedere afdruk hetzelfde?

Kyocera biedt als eerste, in de markt van laserprinters, kleurenafdrukprijzen aan die gebaseerd zijn op het daadwerkelijke tonerverbruik.

De nieuwe kleurenmultifunctionals van Kyocera hebben vier tellers, waarvan drie kleurentellers, aan boord. Deze drie kleurentellers registreren het werkelijke kleurgebruik per afdruk. Hierdoor kun je tot wel 75% besparen op het printen van kleur.

Eco Hybride MFP van Toshiba

 

Toshiba’s unieke hybride technologie combineert het conventioneel zwart-wit afdrukken met eco printen, waarbij de toner wordt gewist zodat je het papier opnieuw kunt gebruiken. Eén systeem waarmee je gemakkelijk werkstromen verbindt, integreert en vereenvoudigt. Bovendien bespaar je significant op papierkosten en op het verbruik van natuurlijke hulpbronnen. Het systeem is uitgerust met de meest geavanceerde technologie en is ontworpen voor bedrijven die efficiëntie, economie en ecologie willen combineren.

‘S WERELDS EERSTE MULTIFUNCTIONELE PRINTER MET UITWISBARE TONER

<b>Eco Hybride MFP<b> van Toshiba
<b>Solar Powered Printing</b> van Kyocera

Solar Powered Printing van Kyocera

Wij combineren Kyocera printers en multifunctionals met Kyocera zonnepanelen. Om te bepalen hoeveel zonnepanelen nodig zijn kijken wij naar de TEC waarde (Typical Energy Consumption) van de machine(s). Dit is het gemiddeld energieverbruik voor een bepaald model printer of multifunctional.

De voordelen:
• Een CO2-neutrale printoplossing
• Een lagere energierekening
• Een positieve bijdrage aan uw ISO14001-certificering en/of MVO-doelstellingen
• Aantoonbaar gebruik van schone energie, onafhankelijk van uw energieleverancier

Karlijn

Heb je vragen of wil je de mogelijkheden bespreken?
Neem dan contact met ons op

Tom Alaerds

Consultant Document- & Audiovisuele oplossingen