Door tot het eindsignaal

Martin Cuypers is al jarenlang trouw fan van de sportclub Wittenhorst. Als regionale onderneming waar de mens centraal staat spreekt het voor zich dat Martin Cuypers zich inzet voor de lokale club. Wij geloven in gezonde samenwerkingen en regionale verbindingen. Dit is waar Wittenhorst en Martin Cuypers elkaar vinden.

Hoe helpt Martin Cuypers?
Martin Cuypers staat achter de club door deze te sponsoren en actief deel te nemen in de Businessclub van Wittenhorst. De Businessclub die samenwerken en verbinden stimuleert voor bedrijfsleden in Noord-Limburg. Om het af te toppen heeft Directeur Eric Arts een bestuursfunctie binnen de club. Hierdoor zijn we als Martin Cuypers met trots verbonden met de club en supporten we hun toevoeging aan de regio.

Wat heeft de club hieraan?

Wat heeft een voetbalclub en regio waarin Wittenhorst actief is eigenlijk aan zijn sponsoren. We vroegen het aan Voorzitter Ron van den Bekerom.

Beste Ron, wat zou voetbalclub Wittenhorst niet kunnen zonder hun sponsoren?
Zonder de hulp van onze trouwe sponsoren zouden wij als club nooit de kwaliteit kunnen waarborgen die we nu hebben. Dit gaat over kwaliteit in de bredere zin, denk aan geschikte trainers op alle niveaus, de juiste faciliteiten op het terrein en de juiste spullen om mee te trainen. Dankzij onze sponsoren kunnen wij als Wittenhorst een hoge kwaliteit aan voetbal leveren voor jong en voor oud.

Hoe belangrijk is Wittenhorst voor de regio en de lokale gemeenschap?
Het is niet aan ons om te beoordelen hoe belangrijk de club is voor de regio. We proberen wel actief betrokken te zijn. Wittenhorst is bijvoorbeeld een kartrekker voor de ontwikkeling ‘Afslag 10’ en draaien we het project “Fit naar werk” samen met de gemeente. In dit project proberen we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer aan het werk te krijgen. Daarnaast is de club actief in buurtverenigingen.

Waarom moeten juist nu meer bedrijven hun verenigingen sponsoren?
Een vereniging is een belangrijke plek in de samenleving. Juist nu, waar gezinnen en individuen getroffen worden wegens de pandemie is een sociale plek zoals een (sport)vereniging extra belangrijk. Met middelen vanuit de sponsoren kunnen verenigingen hun aanbod op niveau houden, faciliteiten onderhouden / vernieuwen en mogelijk nieuw initiatieven ontplooien.

Wat heeft de club hieraan?
Help jouw club of vereniging

Help jouw club of vereniging

Vanuit Martin Cuypers geloven wij in het supporten van regionale verenigingen en clubs. Om deze reden willen wij graag met jou mee juichen en jouw club of vereniging een extra zetje in de rug geven. Wanneer je ervoor kiest om een klant te worden van het all-in office concept en een kantooromgeving wilt creëren waar medewerkers zich thuis voelen. Geeft Martin Cuypers jouw lokale vereniging een extra zetje in de rug. Naast het beste resultaat voor jouw kantooromgeving zijn wij bereid om een bijdrage te leveren aan een door jou aangewezen club of vereniging.

Tijdens het All-in Office inrichtingstraject gaan we samen door vier fases voor de ontwikkeling van de perfecte kantooromgeving.

In de ontwikkelingsfase worden er kosten gemaakt, deze kosten delen wij samen met jou als klant. Dit betekent dat Martin Cuypers 50% van de ontwikkelingskosten op zich neemt en dat je als klant slechts 50% van het totaalbedrag betaalt. Hierdoor wordt je als klant ontlast tijdens de opstartfase van het All-in Office traject.

Wanneer je besluit om het volledige traject bij ons af te ronden en samen met ons door alle fases te gaan, zullen wij de helft van onze ontwikkelingskosten doneren aan een vereniging naar keuze. Hierdoor krijgt jouw regio een kleine boost en heeft jouw vereniging een steuntje in de rug. Het bedrag is afhankelijk van de hoogte van de opstartkosten.

Wanneer je zakelijk al een bijdrage levert aan een club of vereniging in jouw regio zullen wij hier een bedrag aan toevoegen. Juist nu, supporten wij de regio en ondersteunen we elkaar.

 

 

 

Britt legt het uit!

Wil je graag meer weten over het supporten van jouw vereniging. Maak een afspraak met Martin Cuypers of laat het uitleggen door Britt.

 

Britt legt het uit!
Karlijn

“Meer weten over all-in-office?
Neem contact met ons op”

Eric Arts

Commercieel Directeur / Projectadviseur