“Made in Holland”

Twee X zoveel kantoormeubelen van eigen bodem

Met enorme trots mogen wij vertellen dat Martin Cuypers de “Made in Holland” collectie voor kantoormeubelen in één klap heeft verdubbeld.
Doordat Vepa the furniture factory & Drentea Future Office hun vakmanschap bundelen zijn we een duurzame Hollandse totaalcollectie rijker.
Dat werkt prettig!
 

STRATEGISCHE SAMENWERKING VEPA EN DRENTEA

De twee bekende meubelproducenten Vepa the furniture factory en Drentea Future Office gaan samen verder. Ze vermenigvuldigen slagkracht, delen kennis en bundelen vakmanschap in de overtuiging dat deze samenwerking veel goeds oplevert, voor de merken, de mensen, de dealers en de markt. Samen zijn Vepa en Drentea de enige kantoormeubelproducent die het complete assortiment in Nederland, dus lokaal, produceert.

STRATEGISCHE SAMENWERKING VEPA EN DRENTEA
Tijd voor een volgende stap

Tijd voor een volgende stap

Vepa en Drentea zijn allebei klein begonnen. Drentse meubelmakers in hart en nieren.
Met hout en staal veroverden ze een plekje in de kantoormeubelmarkt. Die markt was ruim, ze kwamen elkaar niet vaak tegen. Maar de afgelopen jaren groeiden ze steeds meer naar elkaar toe. Vol vertrouwen maken zij nu een sprong naar een geweldige, gezamenlijke toekomst. Samen ondernemen, één totaalcollectie, kennis en expertise samenvoegen én de passie voor duurzaamheid versterken. Eén sterk merk dat de markt nog professioneler van dienst kan zijn.

"We gaan samen verder. Omdat we samen verder komen."

Twee locaties , twee directeuren, één sterke organisatie

Vepa en Drentea gaan samen verder als één sterke commerciële organisatie. Bert Top en Janwillem de Kam vormen samen de directie. De huidige productielocaties in Emmen en Hoogeveen blijven bestaan en de commerciële organisaties gaan samen. Hierdoor ontstaat één sterk team dat de markt in Nederland, België, Duitsland, het Verenigd Koningrijk en Ierland nog beter gaat ondersteunen. De juridische fusie zal naar verwachting in 2021 plaatsvinden.

VDB Groep

Vepa en Drentea zijn onderdeel van de succesvolle VDB Groep die voorop loopt qua circulaire innovaties en beschikt over de meest moderne fabrieken in Nederland. Be by Bèta, De Lockerfabriek, Eromesmarko, Facility Express, Green Furniture Circle, Nice Price Office, Nomique en Zooi zijn de andere merken in de groep.

Weest Loyaal koop Regionaal

De samenwerking van Vepa met Drentea sluit naadloos aan op de filosofie van Martin Cuypers. Juist in deze tijden moeten we om ons heen kijken en elkaar ondersteunen. Een partner die alle kantoormeubelen in Nederland produceert kunnen wij alleen maar toejuichen. Wij zijn blij en trots op een verdubbeling van onze “Made in Holland” collectie en wensen Vepadrentea heel veel succes.

Weest Loyaal koop Regionaal
Karlijn

Benieuwd naar de “Made in Holland” collectie?

Neem dan contact met ons op

Berry Fransen

Adviseur Projectinrichting & Werkplekconsulent