Regionale partners van Martin Cuypers

Samen kunnen wij het maken

Bij Martin Cuypers zetten we onze regionale partners graag in de spotlight. Zonder betrouwbare partners zijn wij niet in staat om een hoge kwaliteit neer te zetten. Veel verschillende werkzaamheden zorgen voor verschillende vakmannen / vakvrouwen met uiteenlopende talenten. Regionaal werken wij veel samen met de partners; Fred Swaghoven, Ook Licht, Van den Munckhof Media, Eef Projectstoffering & Orange Blend. Hier zijn we trots op en we geven hun graag wat extra aandacht.

Fred Swaghoven

Een partner waar we graag mee samenwerken. Fred is de specialist in behang- en schilderwerk. Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij zeker dat het werk strak wordt geleverd door Fred.

Ook voor advies & behangklussen ben je bij Fred aan het juiste adres. Het werk dat geleverd wordt is altijd strak en precies in de gewenste stijl van de klant.

Bekijk deze partner via www.fredswaghoven.nl

Fred Swaghoven
Ook Licht

Ook Licht

Het licht van een ruimte is zeer bepalend voor de sfeer en de beleving. Met het juiste oog & de juiste kennis kun je de controle nemen over een ruimte. Met deze regie kun je precies de gewenste sfeer neerzetten. Dit is wat we zoeken in een prettige werkomgeving. Wij doen dit in samenwerking met de regionale partner, Ook Licht. Samen bekijken we jouw kantoor en ontwikkelen het perfect lichtplan.

Bekijk deze partner via www.ooklicht.nl

Van den Munckhof Media

Van den Munckhof Media

Onze trouwe partner uit Venray wanneer het aankomt op het leveren van uniek drukwerk. Van den Munckhof Media is een partner waarmee wij hand in hand producten ontwikkelen. Wanneer het aankomt op drukwerk zijn korte lijntjes van belang. Een fout in kleurkeuze, het leveren van het verkeerde bestand, het zijn de kleine dingen waarop gelet moet worden wanneer er gedrukt wordt. Dit is de reden dat wij een drukker willen die dicht bij ons staat, die onze taal spreekt en die samen met ons gaat voor het beste drukwerk voor de klant.

Zo verzorgen we bijvoorbeeld op dit moment het drukwerk voor Corona communicatie/bewegwijzering op het kantoor in samenwerking met van den Munckhof Media. Hand in hand gaan wij voor een veilige werkomgeving. Bekijk onze folder.

Bekijk deze partner via: www.vandenmunckhof.nl

 

Eef Projectstoffering

Eef is een partner van Martin Cuypers die wordt ingeschakeld wanneer het project de juiste fundering nodig heeft. Eef verzorgt namelijk onder andere vloeren voor woningen maar tevens voor kantoorpanden. Wanneer een project het juiste advies nodig heeft en moet worden aangekleed met de juiste vloer, of dit nu pvc, laminaat of steen is, Eef helpt altijd.

Een partner die de grotere visie ziet van een project en ondersteunt in advies is precies wat Martin Cuypers zoekt.

Projecten waar we gezamenlijk trots op mogen zijn:

Wanneer we Eef vragen waarom hij kiest voor regionale samenwerkingen geeft hij aan:

“Het grote voordeel is bij regionale samenwerkingen dat je snel kunt schakelen doordat je bij elkaar in de buurt zit, qua planning is het denk ik makkelijker te regelen doordat je minder reistijden hebt. Als je het binnen de regio zoekt versterkt je uiteindelijk de gehele regio m.b.t. werkgelegenheid.”

Eef Projectstoffering

Orange Blend

Orange Blend

Dé perfecte kantoorinrichting is natuurlijk niet compleet zonder lekkere koffie op het werk! Om onze klanten hierin te ontzorgen werken we samen met onze partner Orange Blend. Orange Blend is een zeer betrokken regionale totaalleverancier die kwaliteitskoffie levert voor de zakelijke markt. Van grote multinationals tot een kantoor aan huis, Orange Blend zorgt voor de koffiemachines, service, bevoorrading en natuurlijk voor de lekkerste koffie!

Bekijk deze partner via www.orangeblend.nl. 

Voel de kracht van regionaal

Bij Martin Cuypers is ons doel gezonde, efficiënte en plezierige kantoor- en werkomgevingen creëren.  We gaan verder dan dat. Wij geloven dat dit ook geldt voor gezonde, efficiënte en plezierige zakelijke relaties. Wij houden onze relaties graag regionaal, hierdoor hebben we korte lijntjes, kunnen we snel schakelen en ondersteunen we de regionale commune. Wil jij graag met ons samenwerken of meer weten over onze regionale inspanningen.

Neem contact met ons op voor een een gezonde, efficiënte en prettige samenwerking.

Martin Cuypers, dat werkt prettig!

Voel de kracht van regionaal