Michelle Jacobs

Mijn naam is Michelle Jacobs. Tijdens mijn stageperiode volgde ik de opleiding Directiesecretaresse/Managementassistent bij de Gilde Opleidingen in Oostrum. Deze stageperiode was de eindstage van mijn opleiding en duurde 15 weken. In de eerste week van mijn stage mocht ik meelopen op alle afdelingen binnen het bedrijf. Ik heb aan de receptie gezeten, verkooporders ingevoerd, met de administratie meegekeken, meegeholpen in het magazijn met bestellingen klaarleggen (wat ik gedurende mijn stage één dag in de week bleef doen) en ik ben mee geweest op route met het bezorgen van bestellingen.

"Ik voelde me al meteen thuis!"

Na de eerste week werd mijn stage gerichter naar mijn opleiding toe. Ik heb heel veel verschillende werkzaamheden mogen doen. Zo zat ik elke dinsdag aan de receptie, waarbij ik bezoekers ontving en de telefoon aannam. Mijn verdere werkzaamheden waren o.a. notuleren, het afrekenen van artikelen in de shop, flyers/folders ontwerpen en administratieve werkzaamheden. Het kwam bijna nooit voor dat ik niks te doen had.

Ik vond het een hele leuke en leerzame plek waar je eigenlijk nooit stil zit. Vanaf de eerste week voelde ik me al meteen thuis mede doordat er een fijne sfeer hangt. Je wordt hier meer als medewerker aangezien, dan als stagiaire wat ik heel erg prettig vond. Ook ik kan, net als de andere stagiaires, Martin Cuypers BV zeker aanraden!

Terug naar het overzicht.

<b>"/>