Montage oplossingen voor beeld en geluid

maandag 20 juli 2020

We focussen ons vaak op de beeld- en geluidsapparatuur, maar ook op gebied van montage oplossingen zijn er veel innovatieve en interessante keuzes, die echt verschil kunnen maken. Martin Cuypers BV is ook hierin een totaalpartner, die je kan voorzien van een compleet pakket audiovisuele montage oplossingen.

Volgel’s plafondbeugels PUC 24 serie

De modulaire plafondbeugels uit de PUC 24 serie zijn 360° draaibaar en geschikt voor displays tot 65 inch van maximaal 40 kg. De ronde aluminium plafondbuizen (⌀ 6 cm) zijn te combineren met zowel kleine display-interfaces als de Connect-it interfaceplaten en -strips. Dankzij speciale T-gleuf schuifmoeren kunnen AV-accessoires zelfs na installatie worden vastgezet in het moerkanaal van de buis.

Belangrijkste kenmerken PUC 24 serie:

  • Innovatief en stijlvol ontwerp
  • Snel en eenvoudig installeren
  • Accessoires toe te voegen na installatie
  • 360° draaibaar
  • Geschikt voor VESA 50×50 tot 600×400 mm
  • TÜV5-gecertificeerd voor maximale veiligheid
  • Leverbaar in vier lengtes (80/150/220/300 cm)
  • Dubbel kabeldoorvoersysteem

Conen de Corporate Lijn

Conen is vooral bekend vanwege hun uitgebreide assortiment bevestigingsoplossingen gericht op de educatieve sector, maar wist je dat dit A-merk ook een hele corporate lijn heeft om ook voor zakelijke toepassingen high end montage oplossingen aan te kunnen bieden?

Huddle Room ConsoleAV Cabinet serie

Continental Line serieAmbassador Line serie

Snelle montage dankzij Chief AVSFSS

Zet een efficiënte stap vooruit in het installeren van een display aan de wand of op de vloer dankzij Chief’s New Tempo Flat Panel Floor Support System en bespaar tijd én geld. Bekijk in de video hoe snel en makkelijk deze installatie in zijn werk gaat. Dit zijn montage oplossingen waarover na is gedacht!

Prowise iPro liftsystemen

Het Prowise iPro liftsysteem maakt hun touchscreens nog innovatiever én voor iedereen toegankelijk. Met bediening via je voet en Prowise Central blijft de aandacht altijd bij het scherm. De lift is de veiligste die er bestaat. In combinatie met de vijfjarige garantie heb je met Prowise een unieke en veelzijdige oplossing met de zekerheid van een lokale partner! Lees hier meer over Prowise zakelijk!

Meer informatie over onze montage oplossingen?

Laat dan jouw gegevens achter zodat onze specialist geheel vrijblijvend contact op kan nemen!

7-194262-02_001