NIEUW: Digitaal sparen voor cadeaus!

woensdag 9 oktober 2019

Vol trots laten wij je weten dat wij een nieuw digitaal spaarpuntensysteem hebben ontwikkeld en dat dit systeem vanaf 1 november live gaat. Vanaf die datum worden de spaarpunten digitaal weergegeven in de webshop.
Geen zegeltjes meer plakken en opsturen, maar digitaal sparen en inleveren. Dit geeft voor iedereen veel voordelen bij het sparen en natuurlijk hebben wij ook gezorgd voor veel leuke nieuwe cadeaus.

Hoe werkt het?

  • Bij iedere besteding van €100,- (excl. BTW) aan kantoorbenodigdheden (excl. postzegels) ontvang je 1 spaarpunt. Na iedere bestelling worden de spaarpunten automatisch bijgeschreven op je account.
  • In jouw account is het puntensaldo zichtbaar.
  • Je kunt nu sparen voor meer én nieuwe cadeaus! Hoe meer punten je spaart hoe groter de keuze aan cadeaus. Benieuwd naar de cadeaus? klik hier

Verzilveren van spaarpunten
Het verzilveren van spaarpunten kan direct samen met het plaatsen van een bestelling. Voeg het gekozen cadeau aan jouw bestelling toe vanuit de categorie spaaractie.

Het aantal punten staat weergegeven bij het spaarcadeau. Rond hierna de bestelling af en kies voor levering op ons adres óf wij halen de bestelling bij jullie op. Het aantal punten wordt automatisch in mindering gebracht op het spaarsaldo.

Het spaarcadeau is besteld en wordt aan jouw bestelling toegevoegd!

Het oude spaarsysteem komt hiermee te vervallen
Deze nieuwe ontwikkelingen hebben als gevolg dat het oude systeem komt te vervallen. De fysieke spaarpunten zijn nog geldig t/m 31 december 2019. Tot deze tijd kun je de fysieke punten nog inwisselen.

Net als de fysieke spaarzegel nemen we ook afscheid van ons postbus adres.

Graag alle correspondentie in de toekomst versturen naar Keizersveld 65, 5803 AP Venray of uiteraard naar info@martin-cuypers.nl.

Mocht je vragen hebben over dit nieuwe spaarsysteem of jouw huidige punten, neem dan gerust contact met ons op.

Succes met sparen en geniet van je cadeaus!

Voorstel-3