Het vernieuwde stoelconcept – Conwork

vrijdag 7 september 2018

Het vernieuwde stoelconcept Conwork: ‘ zitten maar dan anders ‘.

Er ontstaat naast digitalisering, mobiliteit en open kantoor een nieuwe megatrend op de werplek: we hebben het over individualiteit. De belangstelling voor persoonlijk kantoormeubilair is groter dan ooit tevoren. Qua specificaties, uiterlijk en materiaal zit onze Conwork stoel vol met goodies.

Het Conwork bureaustoelconcept is ontworpen voor flexibele werkplekken met een combinatie van creativiteit, communicatie en ontspanning waardoor het ideaal is voor nieuwe werkplekmodellen, start-ups of co-working spaces.

Conwork biedt een ruime keuze aan kleuren, materialen en opties. Extravagantie en klasse komen standaard bij deze stoel, met de toegevoegde bonus van uitzonderlijk aanpassingsvermogen. Het biedt een uitgebreid scala aan opties in overeenstemming met het principe dat alles mogelijk is! Of je nu de voorkeur geeft aan leren of stoffen bekleding, rood of goud, bedieningselementen in zwart of groen – met Conwork kan de stoel ontworpen worden zoals jij hem wilt!

De Conwork is verkrijgbaar in tal van markante uitvoeringen, die optimaal in het kantoorconcept van morgen kunnen worden geïntegreerd. Klassiek of extravagant “Alles is mogelijk“

INTERESSE IN HET VERNIEUWDE STOELCONCEPT? neem contact met ons op.

Stoel 2
Stoel
Stoel 3