Hush | Geen stress, maar stilte en rust

maandag 3 februari 2020

Word je afgeleid door allerlei geluiden om je heen en wil je gewoon even rustig bellen, werken en/of vergaderen?

De vrijstaande mobiele ruimtes Hush Meet en Hush Phone zijn hier de ideale oplossing voor en ook nog eens een prachtige eye-catcher in je kantooromgeving.
Efficiënt en effectief werken is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Deze akoestische oplossing is te verkrijgen in diverse maten, kleuren, met of zonder glazen deur.

Hush Meet
De Hush Meet is een aanvullende, losstaande vergaderruimte voor op kantoor. Met deze flexibele kantooroplossing kun je in een comfortabele omgeving vergaderen. Door de akoestische eigenschappen wordt het geluid goed geïsoleerd. De afgesloten ruimte geeft daarbij een gevoel van privacy en rust. Je wordt niet meer afgeleid door allerlei geluiden om je heen. De Hush is voorzien van ledverlichting. We hebben zelfs de mogelijkheid om de Hush Meet te voorzien van een led-display voor presentatiedoeleinden. Het perfecte alternatief voor “hokjes” en kleine vergaderruimtes. Hush meet is een perfecte plek voor:

  • Privé gesprekken
  • Creatief werk
  • Groepsvideoconferenties
  • HR-gesprekken

Waarom de Hush Meet?
Mobiliteit (makkelijk te verplaatsen, zonder te demonteren)
Afmetingen (neemt dezelfde plaats in als twee standaard werkplekken)
Akoestiek (de stoffering en het dubbele glas met akoestische folie absorbeert doeltreffend het geluid)
Faciliteiten (voorzien van electra en zorgt voor comfort tijdens het vergaderen)

Hush Phone
Speciale ruimtes om telefoontjes te plegen of videoconferenties te houden zijn essentiële elementen geworden in een gebruiksvriendelijk kantoor dat aangepast is aan de behoeften van de werknemers. De beste oplossingen zijn flexibel. Hush Phone is een ideale plek voor:

  • Videoconferenties
  • Handelsbesprekingen
  • Vertrouwelijke telefoongesprekken

Waarom de Hush Phone?
Compact (niet meer dan één vierkante meter en laag gewicht)
Functioneel (verlichting, ventilatiesysteem, opklapbaar werkblad, stopcontacten van 230V en USB-aansluiting)
Comfortabel in gebruik (bewegingssensor voor verlichting)
Gemakkelijk aan te passen (dankzij het doordachte ontwerp en de slimme configuratiemogelijkheid is de Hush Phone gemakkelijk in iedere omgeving te integreren)

Benieuwd?
Zowel de Hush Meet als Hush Phone zijn in ons Office Inspiration Center te zien. Kom gerust eens langs of neem contact met ons op via info@martin-cuypers.nl voor meer informatie en prijzen van deze prachtige oplossing.

Hush
Hush
Hush
MikomaxSmartOffice_Hush_Phone_set