NIEUW: Hush Twin & Green Walls

donderdag 16 juli 2020

We zijn verheugd te kunnen melden dat we twee nieuwe producten aan de Hushoffice collectie hebben toegevoegd: Hush Twin & Green Walls.

Waarom is de Hushoffice een unieke kantooroplossing?

De kantoorruimtes van tegenwoordig zijn open ruimtes en worden soms gedeeld met andere bedrijven. Waar kun je dan een overleg in privacy houden of rustig en geconcentreerd werken? Akoestiek en privacy is erg belangrijk op kantoor en daar biedt de Hushoffice collectie een prachtig product voor. De complete Hushoffice family heeft twee nieuwe toevoegingen welke het gehele concept compleet maken en waarbij rekening is gehouden met de huidige behoeftes en situatie.

Steeds meer werknemers vragen om akoestische oplossingen waar ze even kunnen bellen, overleggen of geconcentreerd kunnen werken. Conferentie– en/of concentratieruimtes zijn niet altijd de beste oplossing, omdat de integratie ervan erg lang duurt en erg duur is.  Een flexibele oplossing is hierbij dan ook de juiste oplossing. De verschillende Hushes zijn namelijk mobiel en individueel volledig geventileerd. Wij weten wat innovatieve bedrijven nodig hebben!

NIEUW: Hush Twin

De Hush Twin bestaat uit twee verbonden units. De units hebben een eigen sofa, bureau, verlichting en ventilatie. De units zijn breder dan de Hush Phone, maar compacter dan de Hush Work; beide ‘helften’ bieden de benodigde ruimte om in stilte en privacy te werken.

NIEUW: Green Walls

Wat een gaaf product! De oplossing voor een slechte luchtkwaliteit op kantoor en een prachtige eyecatcher op kantoor. Met dit volledig uitgeruste Green Wall systeem kun je namelijk de buitenpanelen van elke Hush unit bedekken met planten. De groene muur wordt geleverd met een frame, geïntegreerde bloempotten en elektronische irrigatie.  Een levendige groene muur. Het is een mooie, gemakkelijke en voor de hand liggende manier om buiten naar binnen te halen.

Vanaf nu is het ook mogelijk om de Hush te leasen!

Het voordeel hiervan is liquiditeitsbehoud voor meer bedrijfsrendement, waarmee andere investeringen gedaan kunnen worden. Meer weten over het leasen van de Hush? Neem contact met ons op via info@martin-cuypers.nl of 0478-551800.

Ben je op zoek naar een gezonde en inspirerende kantooromgeving? Klik hier voor de complete Hushoffice collectie en neem contact met ons op voor de mogelijkheden en prijzen.

Green Wall
Green Wall
Green Wall
Hush Twin
Hush Twin