Maak samenwerken op afstand gemakkelijker met de Aver VB342+

woensdag 16 juni 2021

De Aver VB342+

De Aver VB342+ stelt alle deelnemers gemakkelijk scherp in beeld met de buitengewone videokwaliteit van de 4K PTZ-camera en de professionele luidsprekers en microfoons. Perfect geschikt voor huddle rooms. Met de Aver VB342+ is het niet nodig om uw kantoor te verlaten voor persoonlijke vergaderingen – klik gewoon op een knop en iedereen is er. De 4K-camera van de VB342 biedt een uitstekende resolutie, kleurbalans en details, zodat je de uitdrukkingen van alle deelnemers zonder vervorming kunt opvangen. De ultrascherpe helderheid blijft behouden, zelfs wanneer u kantelt en zoomt.

Professionele audio

De Aver VB342+ zorgt voor een geoptimaliseerde audio-ervaring, beter dan alle andere ervaringen in een vergaderruimte. De twee unidirectionele microfoons beslaan een bereik van 4 meter, voldoende voor elke huddle room. De stereoluidspreker biedt een volledig bereik van 5 W. Hoe ver iedereen ook verwijderd is, het klinkt alsof ze zich in dezelfde kamer bevinden.

Eenvoudig te installeren

De VB342+ is ontworpen voor gemakkelijke toegang en de maximale gebruikerservaring. Het is eenvoudig te installeren en integreert naadloos met uw bestaande systemen, biedt meerdere connectiviteits- en uitbreidingsopties en brengt de ultieme VC-ervaring samen in een uniform, toegankelijk platform.

Probeer de Aver nu gratis uit!

Vraag naar de demo unit en test deze zelf gratis twee weken lang uit.

Nu tijdelijk voor € 899,- (excl. BTW)

Vul onderstaande formulier in voor bestellingen, vragen of de gratis demo unit.

 

    Aver VB342+