E-book thuiswerken – De handleiding voor bedrijven en werknemers

dinsdag 17 november 2020

Thuiswerken / Werken op afstand, wat houdt dat in?

Om medewerkers optimaal te laten werken, is het belangrijk om begeleiding te geven en beleid te maken, zodat zowel de organisatie als werknemers kunnen profiteren van thuiswerken met meer flexibiliteit, verbeterde gezondheid en welzijn, verhoogde motivatie, hogere productiviteit en zelfs aanzienlijke kostenbesparingen.

Zorgen voor jouw mentale gezondheid wanneer je thuiswerkt

Vóór de coronaviruspandemie veranderde de manier waarop we werkten al snel. Door de huidige situatie zijn veel bedrijven echter gedwongen om snel hun toevlucht te nemen tot plan B: werken op afstand. Het traditionele concept van vaste uren werken op een vaste werkplek is niet meer aan de orde. Een verandering van de ene op de andere dag brengt uitdagingen met zich mee en werken op afstand is niet anders.

Voor veel medewerkers is de grootste uitdaging dat deze situatie hen uit hun comfortzone haalt. De verandering van de routine, geen persoonlijke interactie en het scheiden van werk en privé terwijl dit nu allemaal op één plek is, zijn uitdagingen waarmee ze kunnen worden geconfronteerd.

Ontdek meer over thuiswerken

Bescherm cyberbeveiliging, creëer een ideale balans tussen werk en privé en creëer een consistent thuiswerkbeleid.

Download de whitepaper: klik hier!

Mocht je aanvullende vragen hebben of behoefte aan advies over thuiswerken en print- & documentoplossingen voor thuis, vul dan onderstaand formulier in en we nemen contact met jou op:

    e-book thuiswerken