Patrick Berden

In het tweede jaar van mijn opleiding, commerciële economie marketing en communicatie medewerker, aan Gilde Opleidingen te Venray heb ik (Patrick Berden) een periode van 22 weken stage gelopen bij Martin Cuypers BV. In de eerste week heb ik meegelopen op alle afdelingen binnen het bedrijf. Hierdoor kreeg ik een duidelijk beeld hoe het bedrijf in elkaar zit. Ook leerde ik meteen alle medewerkers van het bedrijf kennen.

"Jammer dat mijn stage niet langer duurde"

Mijn stageopdracht was gebaseerd rondom sociale media. Ik ben bezig geweest met het volgen van de grote klanten van Martin Cuypers BV. Dit zorgde er ook voor dat de grote klanten Martin Cuypers BV gingen volgen. Ook heb ik onderzoek gedaan naar de manier hoe sociale media het beste gebruikt kan worden door bedrijven. En hoe ze het beste andere bedrijven kunnen benaderen op Facebook en Twitter.

Ik heb een hele leuke en leerzame stageperiode gehad bij Martin Cuypers BV. Ik heb een goede band opgebouwd met alle medewerkers binnen het bedrijf. En vind het jammer dat mijn stageperiode niet langer kon duren.

Terug naar het overzicht.

<b>"/>