Workshop PLAYROOM

Maak samenwerken productiever en leuker!

Wij geloven dat met de juiste omgeving, mentaliteit, kennis, hulpmiddelen, werken, leren en lesgeven zoveel creatiever, efficiënter en leuker kan zijn. Wij creëren vitale werkomgevingen, waar gezond, efficiënt en met plezier werken voorop staat en zorgt voor gelukkige medewerkers en een succesvolle organisatie. 

Eerst zien dan geloven?

Kom op donderdag 30 mei naar ons inspiration center voor een exclusieve workshop en inspiratiedag. Geen blablabla, maar een goed verhaal. Het is niet alleen iets wat je wilt horen, maar vooral moet ervaren en zien. 

Wij bieden een hands-on ervaring en gaan aan de slag met tools en kant en klare werkmethodes die je direct kunt toepassen. Laat je inspireren hoe je werkomgevingen en samenwerken leuker en productiever kunt maken door frisse ideeën, dynamiek, flexibele tools en lots of fun!

  • Hoe kun je effectief samenwerken stimuleren waarbij nieuwe ideeën ontstaan, problemen opgelost worden en waarbij ook plezier wordt gemaakt?
  • Welke ruimte en setting kies je hiervoor en welke tools en werkmethodes pas je dan toe?
  • Welke stappen onderneem jij om medewerkers en leerlingen aan je te binden, zodat ze met plezier naar hun werk of school gaan en ondersteund worden om goede resultaten te behalen?


We kijken ernaar uit samen met jou deze vragen te beantwoorden. Kom en ervaar het zelf, waar wacht je nog op? Schrijf je vandaag nog in!

Workshop:      Playroom - Maak samenwerken productiever en leuker!
Datum:             Donderdag 30 november
Tijd:                   09.30 uur tot 13.00 uur (incl. lunch)
Kosten:             Gratis!

 

Workshop Playroom

Een partner voor al jouw artikelen

Totale ontzorging

Vanuit onze eerlijke en transparante manier van werken ben je altijd verzekerd van het juiste advies. Bij ons ben je op het juiste adres voor proactief advies over onder andere kostenbesparing, de juiste keuze van producten en bestelwijze. Wij zijn altijd bereid om samen met je naar de best passende invulling van service te kijken en je te adviseren op verdere besparingsmogelijkheden. 

all-in Martin Cuypers, dat werkt prettig 

Meer weten?

Vraag het de specialist

Ik ben Chantal,
heb je vragen?

Accountmanager

Aanmelden workshop Playroom

Wil je graag deelnemen aan deze Playroom workshop op donderdag 30 mei? Meld je dan nu aan!

TOP