Romee van de Water

In het tweede jaar van mijn opleiding Junior accountmanager, aan de Gilde Opleidingen te Venray, heb ik (Romee van de Water) de eerste 21 weken van het schooljaar stage gelopen bij Martin Cuypers BV.

"een hele leuke en leerzame stageperiode"

In de eerste week van mijn stage periode heb ik op alle afdelingen een dag mee gelopen, om een goed beeld te krijgen van wat Martin Cuypers BV precies doet. Naast het uitvoeren van mijn opdrachten heb ik daarnaast ook ondersteuning geboden in het magazijn (picken van de orders). Daardoor ben ik veel bezig geweest met het helpen van de klanten in de shop, die bij Martin Cuypers in het gebouw zit. Ik heb een hele leuke en leerzame stageperiode gehad bij Martin Cuypers BV. Je kunt altijd bij alle collega’s terecht. Daarnaast de grote complimenten voor mijn stagebegeleidster.

Terug naar het overzicht.

<b>"/>