VEILIGE DIGITALE TRANSFORMATIE (n.a.v. AVG-wetgeving)

Datum: 25 januari 2018
Tijdstip: 10:00 - 12:30 uur

Aansluitend kunt u gratis gebruikmaken van een lunch.

Op 25 mei 2018 gaat de nieuwe wet in genaamd GDPR (General Data Protection Regulation). Bedrijven die zich niet adequaat voorbereiden kunnen rekenen op flinke financiële sancties, opgelegd door de Autoriteit Persoonsgegevens. Ook kan een datalek maatschappelijk en/of in de media worden veroordeeld, met flinke imagoschade tot gevolg. Daarover deze seminar, geen bangmakerij maar feiten. Bent u goed voorbereid?

ONDERWERPEN SEMINAR

Persoonsgegevens beheren
De smartphone, internet en de ontwikkeling van het Internet of Things zijn niet meer uit ons dagelijkse leven weg te denken. We laten dagelijks talloze digitale sporen van persoonsgegevens achter.

Elke organisatie moet verantwoord omgaan met de (persoons)gegevens van klanten en medewerkers, of ze nu worden afgedrukt, gescand, gekopieerd of opgeslagen.

Wat zijn eigenlijk precies persoonsgegevens? Welke informatie moet u bewaren en welke juist niet? Denk daarbij aan financiële informatie, medische dossiers maar ook sollicitatieformulieren en contracten van ex-medewerkers.
Kortom, wat betekent de Wet bescherming persoonsgegevens voor uw organisatie?

Veilig outputmanagement
Wilt u dat uw organisatie optimaal functioneert, dan kunt u niet om outputmanagement heen. Maar hoe zorgt u er voor dat deze output op een veilige manier wordt verkregen. En wat zijn de consequenties wanneer u een gast bijvoorbeeld toegang geeft tot uw printer?

Wij laten u zien dat u uw gasten veilig, autonoom en meetbaar kunt laten printen naar een beveiligde printer.

Windows verkenner of documentmanagementsysteem
Windows verkenner wordt veel gebruikt als platform om documenten mee te beheren. Wat zijn de verschillen met een documentmanagementsysteem voor wat betreft het gebruik, de integratie en de beveiliging van informatie en welke keuze is voor uw organisatie de juiste.

SPREKER: WOUTER TAALWouter Taal
Wouter Taal is sinds 2016 Business Proces Service consultant bij KYOCERA Document Solutions Nederland. Daarvoor was hij productmanager bij Unit4 Accountancy waar hij met groot succes een veilig, gekoppeld DMS-systeem implementeerde bij 650 accountantskantoren.
Verder had hij een onderneming die CRM-, ERP- en PSA-oplossingen ontwierp voor middelgrote bedrijven in Europa.
De impact van bedrijfs- en documentprocessen intrigeren hem al sinds 1986. In zijn optiek is het vinden van extra waarde in tijd, inzicht of overzicht van processen en informatie van cruciaal belang voor de toekomstbestendigheid van een organisatie. Zijn drijfveer is om voor elk bedrijf de ideale oplossing te maken die zorgt voor flexibiliteit en schaalbaarheid. Wouter spreekt daarnaast regelmatig tijdens seminars.

Schrijf je hieronder in voor deze seminar.

Digitale transformatie