Stef Claessen

In het tweede jaar van mijn opleiding Medewerker Marketing en Communicatie, aan de Gilde Opleidingen te Venray, heb ik (Stef Claessen) de eerste 22 weken van het schooljaar stage gelopen bij Martin Cuypers BV.

In de eerste 2 weken heb ik op maandag meegereden met de chauffeur naar verschillende klanten om daar bestellingen af te leveren en op woensdag en vrijdag heb ik orders gepickt samen met dezelfde chauffeur. Op dinsdag en donderdag had ik eigenlijk altijd de tijd om aan mijn stageverslag te werken. Zo waren de weken ingedeeld. Als het orderpicken goed gaat dan kun je alleen orderpicken. Bij het orderpicken komen er verschillende dingen aan bod zoals: Klanten helpen in de shop en telefoontjes opnemen van klanten. Op dinsdag en donderdag werkte ik aan mijn verslag waardoor ik mijn stageverslag op tijd af had.

"een leuke en leerzame stageperiode"

Als ik vragen had over mijn stageverslag kon ik die eigenlijk aan iedereen stellen. Ik heb een leuke maar toch leerzame stageperiode gehad bij Martin Cuypers BV.

Terug naar het overzicht.

<b>"/>