Susan van den Bekerom

Als tweedejaars communicatie management student aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven, ben ik (Susan van den Bekerom) in februari 2014 gestart aan een 20 weken durende meeloopstage. Vanaf het eerste moment dat ik binnen kwam gelopen bij Martin Cuypers BV, was ik overdonderd door het Office Inspiration Center. Het Nieuwe Werken concept is op een inspirerende wijze door vertaald in het Office Inspiration Center door Martin Cuypers BV. Het interieur heeft mij altijd geraakt, voor de opleiding Communicatie Management op het HBO, heb ik dan ook de opleiding Binnenhuisadviseur op het MBO afgerond. Mijn opgedane kennis op het interieurgebied sloot perfect aan bij het Get Inspired project voor de realisering van de nieuwe website voor Martin Cuypers BV. Mijn stage stond in het teken om een innovatieve, onderscheidende en vernieuwende website te bewerkstelligen, binnen de richtlijnen van Martin Cuypers BV.

"de perfecte combinatie voor een leuke, uitdagende stage"

In de eerste week heb ik het bedrijf, de cultuur en de medewerkers op een leuke manier leren kennen. Door op alle afdelingen mee te lopen, werd er een duidelijk beeld voor mij geschept. In de weken erna heb ik gewerkt aan het Get Inspired project rondom de website. De sfeer bij Martin Cuypers BV is erg prettig om in te werken, je wordt niet gezien als stagiaire maar als een echte medewerker. Ik heb tijdens mijn stage alle vrijheid gekregen om het project te leiden, daarnaast kreeg ik de verantwoordelijkheid om het project goed te laten verlopen. Ik heb hiermee een mooie ervaring opgedaan, en veel geleerd voor de toekomst. De begeleiding bij Martin Cuypers BV is zeer goed, elke twee weken had ik een voortgangsgesprek maar tussendoor kun je altijd met je vragen terecht als je vast zit.

Ik ben erachter gekomen wat ik wel en niet wil doen in de toekomst op het communicatiegebied. Daarnaast heb ik mezelf beter leren kennen door mijn grenzen te verleggen. Door in alle vrijheid te werken en zelfstandig aan de slag te gaan heb ik mijn krachten ontdekt en verder kunnen ontwikkelen. Ik ben ervan overtuigd dat als jij een stage wil lopen met vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid dat je bij Martin Cuypers BV aan het juiste adres bent. Er heerst een gezellige werksfeer, er is goede begeleiding en je zit nooit stil. Een perfecte combinatie voor een leuke, uitdagende stage!

Terug naar het overzicht.

<b>"/>