Project coördinator

all-in Martin Cuypers

De vlugge versie

  • Word je vrolijk van gestroomlijnd teamwerk
  • Overzicht houden is jouw ding
  • Wil je een werkgever die eigen initiatief toejuicht?

Passen bovenstaande punten bij je? Solliciteer dan direct bij Martin Cuypers

Wij zoeken een nieuw clublid met grip op de zaak

Als projectcoördinator binnen Martin Cuypers heb je een uitdagende baan met veel variatie. Je bent de spin in het web bij de projecten van Martin Cuypers. Deze projecten variëren van grote inrichtingsprojecten tot facilitaire projecten. Je coördineert projecten binnen al onze sectoren. Dit zijn office, hospitality en healthcare. 

Je ondersteunt alle projecten hoofdzakelijk vanuit de binnendienst en bent verantwoordelijk voor het klantcontact, de offertetrajecten, het partnercontact, de inkoop, de coördinatie en de logistieke afhandeling. 

In deze diverse baan hoef je je nooit te vervelen en kun je al je creativiteit kwijt. 

Wij denken all-in

All-in is meer dan een toevoeging in ons logo. Het is een kernonderdeel van onze visie. All-in betekent dat wij all-in gaan in ons productaanbod, voor onze klanten, en voor onze collega's. Als onderdeel van Martin Cuypers ontvang je organisatiebreed ondersteuning van jouw collega's en wordt verwacht dat jij jouw collega's (als een echte teamplayer) ondersteunt.

Wie zijn wij?

Wij zijn Martin Cuypers. Een bedrijf waar de mens centraal staat. Waar onze mensen en service aan de klanten op één staan. Je vindt ons in office, hospitality en healthcare. Bij ons werk je in een inspirerende werkomgeving die jou ondersteunt in jouw succes. In een werkomgeving waar bewegingsvrijheid en eigen initiatief steeds worden toegejuicht. Hier mag jij aan de slag en bouwstenen leggen voor je eigen afdeling.

Details over deze functie

  • 32 - 38 uur (uren bespreekbaar)
  • Bij fulltime dienstverband 40 uur (13 ATV dagen op jaarbasis)
  • Per direct starten mogelijk
  • Goed salaris en passende secundaire voorwaarden
  • Doorgroeimogelijkheden

Stuur jouw CV, en kom langs voor een inspiratietour

bezoek Martin Cuypers en tijdens een inspiratietour leer je ons DNA kennen en zie je gelijk waar wij werken. Ga met ons in gesprek en stel vooral al jouw vragen. 

Solliciteer

Bedankt voor jouw interesse in deze functie waarbij we op zoek zijn naar een enthousiaste collega. Laat je gegevens achter en voeg een korte motivatie toe. Hierna zullen we contact met je opnemen en je uitnodigen voor een inspiratietour en een goed gesprek. 

TOP