Op zoek naar het juiste advies?

Wij helpen je graag

Vanuit onze eerlijke en transparante manier van werken ben je altijd verzekerd van het juiste advies. Bij ons ben je op het juiste adres voor advies over onder andere kostenbesparing, de juiste keuze van producten en bestelwijze. Wij kijken samen met jou naar de best passende invulling van service en besparingsmogelijkheden.

Keuze van producten

Kun je een product niet vinden? Met een assortiment van 24.000+ artikelen kunnen wij ons voorstellen dat het soms lastig zoeken is naar de juiste producten. Neem gerust telefonisch, per mail of in de chat contact met ons op en wij zoeken het voor je uit.

Ben je op zoek naar meubilair, contractmachines of audiovisuele middelen, dan kun je hiervoor ook contact met ons opnemen.  Deze vind je namelijk niet terug in onze webshop. Onze specialisten helpen je graag verder met het juiste advies.

De juiste bestelwijze

In onze webshop kunnen we assortimenten afschermen, favorietenlijsten maken, autorisatiemogelijkheden bieden, maximaal budget per besteller,
OCI koppelingen maken met inkoopsystemen van relaties,  diverse afleveradressen toevoegen en referenties vermelden. We kunnen periodiek overzichtelijke rapportages sturen. We gaan graag met je in gesprek om samen tot de juiste bestelwijze te komen.

Voorraadbeheer

Dé oplossing voor totale ontzorging met tijdswinst en vaste assortimenten. We bieden de mogelijkheid tot een fysiek voorraadsysteem en een voorraadsysteem op afstand. het assortiment staat niet vast, maar bepalen we samen met jou.

Ben je op zoek naar een oplossing voor wildgroei en eenvoud in bestellen? 

 

Ben je op zoek naar advies op maat?

TOP