all in

ontwerp

Onze
oplossingen

een omgeving waarover is nagedacht

Samen met onze partners realiseren we de perfecte omgeving voor jouw medewerkers, bewoners en bezoekers. In de door ons ontworpen ruimtes werken, wonen en verblijven mensen op een gezonde, efficiënte en plezierige manier. Iedereen voelt zich welkom.

Het realiseren van deze omgeving begint bij een grondige analyse en een goed plan. Wij werken met ons projectteam volgens vier stappen van ontwerp naar realisatie. Met deze stappen zijn wij in staat om jouw wensen en behoeften inzichtelijk te maken en een goed beeld te geven van de mogelijkheden. Zo zorgen wij uiteindelijk voor jouw perfecte omgeving. We zijn er voor office, healthcare en hospitality.

CASES

Unieke branches
unieke oplossingen

Office

Welke stappen onderneem je om medewerkers aan je te binden, zodat ze met plezier naar hun werk gaan? Ze mogen genieten, ook van 9 tot 5. Wij creëren een werkomgevingen waar medewerkers gezond, efficiënt en met plezier werken. Hier komen ze samen, om hun ontwikkeling en groei te stimuleren en hebben ze een plek waar zij hun ambities najagen. Wij gunnen iedereen een inspirerende werkomgeving en zien een prettige en vitale omgeving als instrument voor groei. Gezonde en gelukkige medewerkers zijn de basis voor een succesvolle organisatie. 

Hospitality

Wist je al dat jij heel bijzonder bent? Hospitality is synoniem voor gastvrijheid, wat betekent dat je gasten zich altijd welkom en thuis voelen. Door gastvrij te zijn zorg je ervoor dat mensen zich prettiger voelen en daardoor efficiënter werken Ze verblijven langer en genieten meer. Voel je welkom in je regionale buurtcentrum, drink gezellig een drankje op een terras of neem een bezoek aan een vakantiepark of hotel. De traditionele bedrijfskantine maakt plaats voor een grand café welke hospitality ademt. Kom lekker tot rust en geniet van een kopje koffie of thee.

Healthcare

Wonen en ontmoeten in een prettige woonomgeving moet voor iedereen mogelijk zijn. Ook de bewoner, bezoeker en zorgmedewerker verdienen het om sfeervol te werken en wonen. Zorgcentra voor bijvoorbeeld ouderen en sfeervolle en prettige wachtkamers bij artsen en specialisten. We zorgen samen met onze partners voor belevingsgerichte oplossingen waarbij een optimaal gebruiksgemak voor de bewoner, bezoeker en zorgmedewerker voorop staat. Hierbij is het juiste meubilair en de sfeerbepaling van essentieel belang. 

 

Advies?

Vraag het de specialist

Ik ben Eric,
heb je vragen?

Commercieel Directeur
Projectadviseur

Tips & Tricks

BLABLABLA
BLABLABLA

eerst zien dan geloven?

Wil je ons GOED VERHAAL eerst beleven? Bezoek de all-in Martin Cuypers inspiratietour

Wat is jouw DNA?

De eerste fase gaat over het voorbereidend onderzoek en de analyse. We voeren een organisatiescan uit, ontdekken de processen binnen de organisatie en analyseren de cultuur en identiteit. Wie is de mens binnen de organisatie? De medewerker, bezoeker en/of bewoner? We stellen de mens centraal en daarom is de eerste fase binnen onze werkwijze essentieel. We kijken in deze fase ook al naar de mogelijkheden en beschikbare ruimte. We vatten al deze informatie samen in een eisen- en wensenpakket waarmee we een indruk geven van het mogelijke eindresultaat.  

Stap 1 | De analyse

 • Organisatiescan en doelgroep
 • Eisen en wensen
 • Processen
 • Mogelijkheden en ruimte

"Het proces startte met een gedetailleerde vragenlijst om zo onze wensen en eisen inzichtelijk te maken", aldus John & Anja Thijssen, Manders Automation. 

Een plan maken

Het projectteam wordt zorgvuldig samengesteld nadat we een duidelijk beeld hebben gekregen naar aanleiding van het afronden van fase 1. In de tweede fase gaan we aan de slag met de vertaling van de analyse naar een zoneplan en 2D-tekening. We maken een technisch concept waarbij ergonomie, beweging, verschillende zones en looplijnen worden meegenomen. Met onze regionale partners werken we op een transparante wijze. In deze fase ontvang je een prijsindicatie van alle onderdelen. Zodra het technisch concept is goedgekeurd gaan we aan de slag met de ontwerpfase. 

Stap 2 | een technisch concept

 • Ergonomie en dynamiek
 • Zoneplan
 • 2D indelingstekening
 • Begroting

"Waar andere leveranciers alleen een catalogus achterlieten, was de aanpak van Martin Cuypers juist gericht op de behoefte"", aldus Fred Spijksma, GEBA Trans. 

Oog voor detail

Door intensief samen te werken kunnen we bepalen welke interieurdesigner het beste past. Tijdens deze ontwerpfase gaat de designer aan de slag met het technisch concept. Ook geven we een kijkje in het ontwerpproces door middel van een moodboard, 3D presentatie en animatiefilm. Wij nemen je mee naar je nieuwe omgeving. Je ervaart zelf hoe deze omgeving gaat worden en proeft hierdoor direct de sfeer.

Passie en liefde

Onze projecten kenmerken zich door onze passie en liefde voor het vak. All-in staat voor een totaaloplossing met oog voor detail. Ons team tovert het ontwerp om tot een fraai geheel, waarbij sfeer, beleving, gezond, efficiënt en plezier samenkomen. Deze moeten passen bij jouw wensen, behoeften en cultuur welke we samen bepaald hebben in de eerste fase.

Stap 3 | Het ontwerp

 • Vloer en lichtplan
 • Moodboard
 • 3D presentatie
 • Offertes

"Een bezoek aan het Inspiration Center en de rondleiding gaf verdere input aan ons project", aldus Ton en Elisee Jansen, Dutch Diamond Group.

Werk in uitvoering

Yes, nu kunnen we echt starten!

Ons projectteam bestaat uit specialisten met kennis en kunde in hun eigen vakgebied en iedereen levert de bijdrage die past bij zijn specialisme. Martin Cuypers zal het voleldige traject coördineren en regisseren. Op deze manier bieden we de meest efficiënte communicatie, kwaliteit en service. Je komt niet voor verrassingen te staan, want samen zorgen we ervoor dat iedereen zijn uiterste best doet.

Van ontwerp tot realisatie, we zijn continu bezig met het succes van jouw project. 

Een steengoed verhaal

Met onze all-in aanpak voor office, healthcare en hospitality hebben we een steengoed verhaal waarmee we ieder project aan kunnen. We zijn niet vies van een uitdaging en bouwen samen met jouw aan een prachtig en succesvol project!

Stap 4 | De oplevering

 • Bestelling en planning
 • Levering en montage
 • Oplevering en instructies
 • Nazorg

Een nóg beter verhaal

Hoe we dit verhaal nog beter maken? Met deze aanpak zetten we ons ook in voor de maatschappij en vinden we het belangrijk om terug te geven. We berekenen voor het ontwerptraject een tarief. Wanneer jij tevreden bent en wij aan de slag mogen, brengen we de helft van dit tarief in mindering op de eindfactuur. Van de overgebleven helft van het tarief stellen we 50% ter beschikking aan jou, de opdrachtgever.

Dit doen we in de vorm van een cheque die jij op jouw beurt weer mag overhandigen aan een vereniging of goed doel, welke jij een warm hart toedraagt. Met dit gebaar werken we samen aan het succes van jouw regio en dragen we tevens bij aan de regionale ontwikkeling en maatschappij.

Wij kunnen veel vertellen, maar zijn ook benieuwd naar jouw verhaal. Kom je met ons in gesprek? 

TOP