Martin Cuypers is dé regisseur voor alle all-in projecten in Office, Hospitality en Healthcare. Met onze kennis van ontwerp, inrichting, audiovisueel, documentoplossingen, facilitair en artikelen helpen we onze relaties met het realiseren van een fijne en inspirerende omgeving. We doen dit samen met o.a. "Made in Holland" producenten en regionale samenwerkingspartners, waardoor we het project in zijn geheel opleveren. 

Wij bieden je een inspiratie-tour bij ons in Venray aan, waarin we onze unieke all-in aanpak en innovaties met je bespreken. Raak geïnspireerd en kom het met eigen ogen zien en ervaren. 

All-in Martin Cuypers, dat werkt prettig!

Bij ons staat
de mens centraal

Leer ons kennen

Om de mens centraal te kunnen stellen, moet je weten hoe een mens waarneemt, doet, denkt en voelt en dit combineren met de juiste middelen om tot het beste langdurige resultaat te komen. Ervoor zorgen dat de mens zijn of haar doel zo goed mogelijk kan bereiken. 

Medewerkers, bewoners en bezoekers, kortom de mens in de organisatie. Dat is waar het om draait. Volgens ons moeten zij gezond, efficiënt en met plezier de dag beleven. Gezonde mensen werken productiever, zijn gelukkiger en blijven langer. 

Vanuit de kern.. de mens..

Sinds 1975
een partner

met specialistische kennis

Martin Cuypers is in 1975 opgericht door Martin en Leonie Cuypers. Zij hebben de fundering gelegd voor het bedrijf en het bedrijf succesvol geleid tot 2007. In 2007 hebben Bart Everaerts en Eric Arts het roer overgenomen en het vizier nog scherper gesteld. De focus ging naar een complete aanpak waarbij 'de mens centraal' staat. Een 360 graden aanpak die toegepast kan worden op zowel office, hospitality en healthcare. 

Door altijd op de hoogte te zijn van de ontwikkelingen in de markt en gebruik te maken van onze eigen specialistische kennis en de kennis van vaste regionale partners zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een geheelontzorger op de eerder genoemde sectoren.
Met specialistische kennis op het gebied van ontwerp, inrichting, audiovisueel, documentoplossingen, facilitair en artikelen word je bij ons altijd professioneel begeleid. 

Wij komen graag met je in gesprek.

TOP