ontwerp

Wij realiseren de perfecte omgeving voor jouw medewerkers, bewoners en bezoekers. Iedereen verdient het om op een gezonde, efficiënte en plezierige manier te wonen, werken of verblijven. Met onze all-in aanpak werken we met een professioneel projectteam van specialisten en partners volgens 4 stappen van ontwerp naar realisatie. We beginnen met het bepalen van het DNA, maken vanuit hier een 2D plan en daarna een complete 3D visualisatie. Deze sluit aan bij de wensen en behoeften en waar een duidelijk beeld van het te realiseren project ontstaat.  We kunnen dit niet alleen en hebben jou hier ook hard bij nodig om samen tot het beste resultaat te komen.

We zijn er voor Office, Healthcare en Hospitality.

inrichting

De grenzen tussen wonen, werken en ontspannen vervagen. Iedereen kan overal en op ieder moment werken. Deze hybride manier van werken zien we steeds vaker terug. Wij presteren namelijk het beste op een plek waar we ons prettig voelen. Ergonomisch werken, een sfeervolle lunchroom of een optimaal gebruiksgemak voor de zorgbewoner en medewerker.

Wij zijn er voor Office, Hospitality en Healthcare. 

audiovisueel

Door op het juiste moment de juiste boodschap te vertellen realiseer je krachtige communicatie. Of het nu gaat om presenteren, visualiseren, informeren of communiceren. Wij zorgen voor een op maat gemaakte oplossing voor jou en combineren onze kennis met hardware en software. 

Wij zijn er voor Office, Hospitality en Healthcare

document oplossingen

Het optimaliseren van documentprocessen en daarmee de perfecte balans creëren tussen veiligheid, snelheid en efficiëntie. Met onze expertise van wereldmerken op het gebied van kopieer-, print en scanapparatuur kunnen we je foutloos adviseren met de beste oplossing voor jouw omgeving.

Wij zijn er voor Office, Hospitality en Healthcare

facilitair & artikelen

Onze unieke aanpak met een combinatie van een uitgebreide webshop, persoonlijk advies en service om je facilitair te ontzorgen. Wij stellen de gebruiker centraal en bepalen samen met jou het gewenste assortiment en manier van bestellen. Alle artikelen en facilitaire producten via één partner.

Wij zijn er voor Office, Hospitality en Healthcare.

TOP