Een partner nul zorgen

een partner voor jouw kantooromgeving

Samen met onze partners creëren we de perfecte kantooromgeving voor jouw medewerkers. In de door ons ontworpen ruimtes werken mensen op een gezonde, efficiënte en plezierige manier. Tevreden en ambitieuze medewerkers zijn tenslotte de basis voor een succesvol bedrijf.

Wij werken samen met gepassioneerde vakmensen met liefde voor hun specialisme. Door deze mooie combinatie van kennis en kunde lukt het ons om een ontwerp te maken dat past binnen jouw wensen, eisen en budget.

Bij ons ben je aan het juiste adres voor alles wat met je werkplek te maken heeft.

onze werkwijze

Een fijne werkplek begint bij een grondige analyse en een goed plan. Wij werken met ons projectteam volgens vier stappen van ontwerp naar realisatie. Met deze stappen zijn wij in staat om jouw wensen en behoeften inzichtelijk te maken en een goed beeld te geven van de mogelijkheden. Zo zorgen wij als team uiteindelijk voor jouw perfecte werkplek.

Wat is jouw DNA?

Een plan maken

Oog voor detail

Werk in uitvoering

CASES

een goed verhaal

voor jouw kantoor
omgeving

Martin Cuypers werkt

voor de perfecte office omgeving samen met regionale schilders

Martin Cuypers werkt

voor de perfecte office omgeving samen met regionale interieurbouwers

Martin Cuypers werkt

voor de perfecte office omgeving samen met regionale stoffeerders

"De mens
staat centraal"

In iedere kantooromgeving

Kantooromgevingen en de eisen die we eraan stellen veranderen continu. De relatie tussen welzijn, ergonomie, productiviteit en vormgeving wordt belangrijker. Met de hedendaagse techniek kan iedereen overal en op elk moment werken. Organisaties en medewerkers worden geacht flexibel te zijn en kennis te delen. We presteren het beste op een plek waar we ons prettig voelen. Wij denken mee om samen met jou dé perfecte kantooromgeving te realiseren.

Een keertje sparren?

Adviseur Projectinrichting & Werkplekconsulent

Brochure aanvragen

Ik wil graag mijn omgeving verbeteren met behulp van een GOED VERHAAL. Vraag het hier aan en we zorgen dat deze bij jou komt.

TOP