Onze
oplossingen

de juiste boodschap op het juiste moment

Een boodschap kracht bij zetten. Dat is wat je kunt bereiken met de juiste audiovisuele oplossingen. Door op het juiste moment de juiste boodschap te vertellen met de juiste tool realiseer je krachtige communicatie. Als specialist op het gebied van audiovisuele middelen zijn wij altijd op de hoogte van de laatste technieken. Door deze kennis kunnen wij passend advies op maat uitbrengen voor jouw organisatie. Of het nu gaat om presenteren, visualiseren, informeren of communiceren. Door kennis te combineren met hardware en software bieden we altijd een op maat gemaakte oplossing voor jou. 

CASES

Unieke branches
unieke oplossingen

Office

Direct vanuit je mobiel een werkplek of vergaderruimte reserveren? Videobellen met je collega's of klanten aan de andere kant van de wereld? In nauw contact staan met je collega's die thuis aan het werk zijn? Een gedegen presentatie geven met visuele- en audiomiddelen? Met de juiste middelen is het allemaal mogelijk. Met deskconnect is het zelfs mogelijk om je bureau direct op de juiste sta hoogte te krijgen ter bevordering van het dynamisch werken. We bevinden ons in een continu veranderende omgeving. De technologie blijft sterk ontwikkelen en is een echte toevoeging voor bedrijven om efficiënter te werken. Mede door het hybride werken is de vraag naar audiovisuele middelen enorm gestegen. Stappen maken met je organisatie? Dan is het nu tijd! 

Hospitality

We zien het steeds meer terug in restaurants, culturele centra, schouwburg en theater, maar ook in kantines van bedrijven. Op een overzichtelijke en leuke manier presenteren van nieuwtjes, programma's, menu's en activiteiten. Dit zorgt niet alleen voor informatieverstrekking, maar ook direct voor extra verkoopkansen. Het doel is natuurlijk dat een gast je de volgende keer nog eens bezoekt. De juiste oplossingen van narrowcasting met de juiste schermen of zelfs een videowall zorgen voor een kwalitatieve en effectieve manier van communicatie, dit is de toekomst. 

Healthcare

Bewoners en bezoekers van zorginstellingen worden graag geïnformeerd. Op zoek naar de juiste afdeling in het gebouw? Hoe lang moet ik nog wachten voordat ik aan de beurt ben? Wat staat er vandaag allemaal op de planning? Communicatie met patiënten is van essentieel belang en zorgt voor minder drukte bij de balie. Digital signage/routing en narrowcasting zorgen voor de juiste informatie. Zo is de zorgverlener, bewoner, bezoeker en patiënt altijd op de hoogte. Artsen hebben regelmatig contact met collega's over de hele wereld. Videoconferencing is hierbij de perfecte tool om op een eenvoudige en persoonlijke manier op afstand met elkaar in contact te komen. Geef iedere dag structuur door middel van geheugensteuntjes, speciaal voor de ouderen en dementerenden. 

Advies?

Vraag het de specialist

Ik ben Rob,
heb je vragen?

Adviseur audiovisuele oplossingen

Tips & Tricks

BLABLABLA
BLABLABLA

eerst zien dan geloven?

Wil je ons GOED VERHAAL eerst beleven? Bezoek de all-in Martin Cuypers inspiratietour

GoBright | Meet-Visit-Work

Werknemers van nu willen eenvoudig een vergadering kunnen organiseren, direct een ruimte of werkplek kunnen reserveren, snel uitnodigingen naar deelnemers kunnen versturen en eventuele catering en andere services onafhankelijk kunnen regelen. Met GoBright creëren we beschikbaarheid en ondersteunen we werknemers met drie toegankelijke oplossingen voor vergader-, werk- en bezoekersbeheer. We geven organisaties de kans om nieuwe manieren van werken succesvol te ontwikkelen.

Technologie maakt het mogelijk, GoBright maakt het beschikbaar.

GoBright | Meet

Vergaderbeheer
Controleer in één oogopslag de beschikbaarheid van een ruimte.

GoBright Room Booking helpt eenvoudig, snel en effectief bij de optimale benutting van alle ruimtes. De ontwikkelde app is dé perfecte aanvulling op de Room Manager. Het is je persoonlijke, mobiele vergaderassistent. Zoek, vind en reserveer een ruimte vanaf je mobiele device. De app stuurt een herinneringsnotificatie als de reservering bijna voorbij is, met de mogelijkheid om de reservering direct te verlengen.

Resultaat:
 Het zoeken naar een ruimte, lege ruimtes, verstoringen en dubbele boekingen zijn verleden tijd.

Optioneel aanvullend: Wayfinding, Room Detection en Control

GoBright | Visit

Bezoekersbeheer
Eenvoudig en GDPR-Proof digitale zelfregistratie voor bezoekers

GoBright digitale zelfregistratie zorgt voor een professionele en moderne zelfregistratie van bezoekers. Het is een ideaal hulpmiddel voor onbemande recepties. Na registratie ontvangt de contactpersoon een e-mail en SMS, zodat deze zijn/haar gast direct kan ophalen.

Resultaat: De receptioniste kan zich blijven concentreren op zijn/haar kerntaken.
Optioneel aanvullend: Naambadge printen voor de herkenbaarheid

GoBright | Work

Werkplekbeheer
Verander een flexibele werkplek in je persoonlijk bureau.

Check snel en eenvoudig de beschikbaarheid van een werkplek en reserveer deze in een paar seconden. GoBright Desk Booking maakt flexibel werken nog eenvoudiger en de beste meerwaarde binnen organisaties. De app zit standaard bij de deskbooking licentie. Haal je NFC-card of smartphone langs de Desk Connect en het bureau wordt direct voor je gereserveerd en stelt zich in op de juiste zit- of stahoogte.

Resultaat: Zoek, vind en boek een beschikbare werkplek vanaf je mobiele device.

GoBright een keer testen?

Boek bij ons een inspiratietour en kom het met eigen ogen zien. Wil je het graag zelf op kantoor testen? We gaan graag met je in gesprek om te zien welke oplossingen GoBright jou kan bieden.

Professionele narrowcasting

Toon informatie aan een specifieke doelgroep, op de juiste plaats, op het juiste moment. Dit doen wij met
behulp van GoBright View. 

GoBright | View

Narrowcasting
GoBright View is een essentieel onderdeel van de moderne communicatiestrategie van elke organisatie.

  • Altijd de juiste content op het scherm.
  • Geschikt voor praktisch elk type inhoud.
  • Informeert jouw doelgroep op een efficiënte manier.

Unieke digital signage software met grote kwaliteiten zoals op maat gemaakte ontwerpen, intuïtieve planning en (automatische) koppelingen met andere informatiebronnen.

Wil je graag een demo?

GoBright werkt met prachtige Nederlandse software en is op diverse vlakken uit te breiden. Narrowcasting is mogelijk op losse schermen, maar ook in de vorm van een complete videowall. We laten je graag kennismaken met GoBright door middel van een demo. Geïnteresseerd?

Vergaderen en presenteren

Digitaal vergaderen en presenteren? Hiervoor heb je de juiste middelen nodig welke eenvoudig in gebruik zijn en je niet in de steek laten. Het juiste beeldformaat voor de ruimte en audiomateriaal.

Beeld

De hedendaagse displays en projectoren bieden hoogkwalitatieve beelden in een steeds hogere resolutie, zodat je jouw ideeën haarscherp kunt presenteren. Het publiek profiteert van het hoogwaardig gecoate anti-reflectie glas, welke perfecte leesbaarheid garandeert. Met de ingebouwde automatische helderheidssensor wordt de presentatie onder alle lichtomstandigheden optimaal in beeld gebracht. Bovendien wordt zo ook het energieverbruik van het beeldscherm verlaagd en met een glad oppervlak geniet je urenlang van comfortabel gebruik.

Het eerste wat we doen is bepalen wat het juiste beeldformaat voor jouw ruimte is. Deze eenvoudige keuze is uiterst belangrijk. Voor boeiende lessen en presentaties heb je immers behoefte aan een duidelijke weergave van content terwijl je er eveneens voor wilt zorgen dat het voldoet aan gezondheids- en veiligheidsnormen. Met een schaalbare oplossing die geschikt is voor ruimten van elke grootte biedt Martin Cuypers BV samen met betrouwbare partners maatwerk voor elke situatie!

Martin Cuypers BV levert een compleet assortiment Full-HD, Ultra-HD (touch)screens & projectieoplossingen.

Videovergaderen

Steeds meer vergaderingen vinden op afstand plaats. We besparen kostbare reistijd en dragen bij aan een beter milieu door niet voor ieder overleg in de auto te stappen en naar kantoor te reizen. Een goede videoconferencing-oplossing is hierin cruciaal. We willen elkaar niet alleen horen maar ook zien!

Dit maakt een vergadering of overleg een stuk persoonlijker. Een onbeperkte all-in-one oplossing heeft geïntegreerde camera’s, een microfoon en voor conferencing aangepaste luidsprekers. De technologie voldoet aan de vereisten voor hoogwaardige video conferencing, zodat de gebruiker zich kan concentreren op het uitwisselen van ideeën en informatie zonder aandacht aan de technische aspecten te besteden.

Interactief presenteren

Met de huidige series interactieve touchscreens zet je de presentatie letterlijk naar jouw hand. Onze touchscreens zijn namelijk uitgerust met een bijzonder nauwkeurige multi-touch sensortechnologie en zijn daardoor te bedienen door meerdere mensen tegelijk. De hedendaagse touchscreens kunnen met de vingers of een stylus-pen worden bediend. De Full- of Ultra HD beeldkwaliteit zorgt bovendien voor een verrassingseffect bij jouw publiek.

Wil je graag een demo?

Boek een inspiratietour of kom bij ons langs en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden van digitaal presenteren en vergaderen. 

Reparatieaanvraag

We leveren apparatuur welke aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat een apparaat toch storingen of defecten vertoont en je twijfelt over een reparatie aanvraag. Mocht dit gebeuren, meld dit dan bij ons en we staan voor je klaar.

TOP