all in

inspiratietour

Wij hebben je écht iets te vertellen, namelijk het goede verhaal. Dit is niet alleen iets wat je wilt horen, maar wat je met eigen ogen moet zien. 

Alle innovatie en ontwikkelingen voor omgevingen in de sectoren office, hospitality en healthcare. Wij leiden je met alle plezier rond. Laat het een inspiratie zijn en kijk met een nieuw paar ogen naar je eigen omgeving. 

Geen blablablabla, maar AHA! 

Wat kun je verwachten

JE LEERT ONZE FILOSOFIE KENNEN

JE KRIJGT EEN VERZORGDE RONDLEIDING

JE RAAKT BEKEND MET MARTIN CUYPERS

JE NEEMT EEN KIJKJE IN ONZE KEUKEN

Voor wie is de inspiratietour?

We heten iedereen welkom

Wanneer je jouw omgeving wilt veranderen

Is jouw omgeving aan verandering toe of ga je verhuizen naar een nieuw pand? Heb je moeite met het aantrekken of behouden van personeel? Past je eigen omgeving niet meer bij wat je wilt uitstralen naar je medewerkers of relaties? Wil je met je organisatie klaar zijn voor de toekomst en vind je gezond, efficiënt en met plezier net zo belangrijk als wij?      Laat je dan inspireren door onze specifieke oplossingen voor office, hospitality en healthcare en kom op bezoek. Wij nemen je mee in het goede verhaal.
De wereld van innovatie.

Een bezoek samen met je team

Je hoeft natuurlijk niet alleen op bezoek te komen. We kunnen ons voorstellen dat je een project gezamenlijk oppakt. Dit is ook wat we adviseren. De tour is voor iedereen interessant, zowel voor directie als voor de facilitair manager, HR medewerker, inkoper, marketeer en meer. We kunnen tot 8 personen faciliteren. Wil je met een grotere groep komen? Neem dan even telefonisch contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wanneer je op zoek bent naar één partner voor jouw omgeving

Samen op zoek naar de beste oplossingen voor jouw organisatie. Met onze kennis op gebied van ontwerp, inrichting, audiovisueel, documentoplossingen, kantoor- en facilitaire artikelen gaan we graag het gesprek met je aan. We laten je middels de tour alle innovatie zien op gebied van deze expertises en meer. We hopen je hiermee handvaten te geven voor je eigen organisatie en uiteindelijk samen een waardevolle relatie op te bouwen.
Zien we je snel?

Voel je welkom en reserveer een inspiratietour bij Martin Cuypers.

Reserveer hier de inspiratietour

Voel je welkom in ons clubhuis. We zullen ervoor zorgen dat het een inspirerende tour wordt, waarbij je een kijkje neemt in onze keuken. Van duurzaamheid tot menselijk geluk, het komt allemaal voorbij.

Geef je voorkeursdatum aan en we zullen samen met jou dit moment tot in de puntjes voorbereiden. Ga uit van een ongeveer 1,5 uur durende inspiratietour.

Voor vragen of speciale verzoeken neem gerust eerst contact met ons op.

TOP