Een vitale werkomgeving, waar gezond, efficiënt en met plezier werken voorop staat zorgt voor gelukkige medewerkers en een succesvolle organisatie. Welke stappen onderneem je om medewerkers aan je te binden, zodat ze met plezier naar hun werk gaan?

Prettig werken met de juiste akoestiek, verlichting, ergonomische werkplek, audiovisuele soft- en hardware, documentoplossingen, heerlijke koffie en bevoorrading van kantoorartikelen en facilitaire producten. Alles komt samen in een realistisch en op maat gemaakt ontwerp voor jouw nieuwe werkomgeving!

Totale facilitaire ontzorging.

All in Martin Cuypers, dat werkt prettig!

Hospitality is synoniem voor gastvrijheid, wat betekent dat je gasten zich altijd welkom en thuis voelen. Sfeer en gezelligheid speelt in de hospitality sector een zeer belangrijke rol. Met ons brede assortiment voor restaurants, culturele centra, schouwburg en theater, hotels en bedrijfscafés zorgen we voor dit gevoel.

Prettig verblijven met de juiste akoestiek, verlichting, meubilair, narrowcasting, menukaarten, bewegwijzering, krijtborden en nog veel meer. De gehele omgeving straat hospitality uit, van de ontvangstruimte tot aan de toiletomgeving.

Kom binnen en voel je thuis.

All in Martin Cuypers, dat werkt prettig!

Wonen en ontmoeten in een zorginstelling hoort comfortabel en fijn te zijn. Een optimaal gebruiksgemak voor de bewoner, bezoeker en zorgmedewerker staat voorop. Zeker bij fysieke en/of psychische klachten moet er rekening gehouden worden met diverse factoren.

Prettig wonen en een bezoekje brengen met de juiste informatieverschaffing, ruimteindeling, meubilair, veiligheid rondom persoonsgegevens, EHBO kit en hygiëne. Voor ouderen of patiëntenzorg, maar ook wachtruimtes in praktijken. Deze omgevingen horen schoon te zijn en je vooral een comfortabel gevoel te geven.

TOP