all in

Inrichting

Onze
oplossingen

voor een inrichting met de mens centraal

Omgevingen en de eisen die we eraan stellen veranderen continu. Grenzen tussen wonen, werken en ontspannen vervagen. De relatie tussen welzijn, ergonomie, productiviteit en vormgeving wordt belangrijker. Met de hedendaagse techniek kan iedereen overal en op elk moment werken, ontspannen en leven. Dit zien wij dan ook steeds vaker gebeuren. Bedrijven, organisaties, instellingen en medewerkers worden geacht flexibel te zijn en flexibel met elkaar om te gaan. We presteren het beste op een plek waar we ons prettig voelen. Wij denken mee om samen met jou dé omgeving te realiseren waar jij op jouw allerbest bent.

CASES

Unieke branches
unieke oplossingen

Office

Welke stappen onderneem je om medewerkers aan je te binden, om ervoor te zorgen dat ze met plezier naar hun werk gaan? Mensen moeten genieten, ook van 9 tot 5. Wij creëren een werkomgeving waar mensen gezond, efficiënt en met plezier kunnen werken. Hier komen mensen samen, worden ontwikkeling en groei gestimuleerd en jagen mensen hun ambities na. Wij gunnen het iedereen om te werken in een inspirerende werkomgeving.
Met ons brede assortiment kantoormeubilair richten wij kantoren in welke volledig aansluiten op de behoefte van de klant. Wij maken hierbij zoveel mogelijk gebruik van Nederlandse producten.

Hospitality

Gastvrijheid is je gast zo welkom te laten voelen dat hij zich meer thuis voelt dan te gast. Door gastvrij te zijn zorg je ervoor dat mensen zich prettiger voelen en daardoor ook efficiënter werken, langer bij je verblijven en automatisch meer genieten. Met ons brede assortiment voor de horeca, bedrijfscafés en culturele buurtcentra richten wij ruimtes in waar iedereen zich welkom voelt. Sfeer speelt bij de hospitality sector een zeer belangrijke rol. Het gaat hierbij om de beste samenstelling van kleuren, materialen en meubilair.

Healthcare

Wonen en ontmoeten in een prettige woonomgeving moet voor iedereen mogelijk zijn.  Ook de bewoner, bezoeker en zorgmedewerker verdienen het om sfeervol te werken en wonen. Kunnen ouderen makkelijk opstaan uit een stoel? Is het meubilair zwaar genoeg, zodat er niet mee gegooid kan worden? Is het belangrijk om zo min mogelijk felle kleuren te gebruiken? Deze factoren zijn allemaal belangrijk bij het inrichten in de zorgsector.
We zorgen samen met onze partners voor belevingsgerichte oplossingen waarbij een optimaal gebruiksgemak voor de bewoner, bezoeker en zorgmedewerker voorop staat. Comfort en ergonomie zijn voor meubilair in deze specifieke sector erg van belang. Zeker bij lichamelijke en/of psychische klachten moet er rekening worden gehouden met diverse factoren. Dit heeft zowel betrekking op de indeling als het meubilair. 

Advies?

Vraag het de specialist

Ik ben Berry,
heb je vragen?

Adviseur Projectinrichting & Werkplekconsulent

Tips & Tricks

Word productiever met dynamisch werken

Dynamisch werken is het afwisselen van houdingen tijdens je werk. Volgens de wetenschap levert iedere vorm van beweging gedurende de dag een belangrijke bijdrage aan je gezondheid, vitaliteit en productiviteit. Creëer een gezonde dynamische werkplek en zorg dat je zitten kunt afwisselen met bewegen. TNO adviseert om de totale dagelijkse zitduur te verminderen en het zitten zoveel mogelijk af te wisselen met staan, fietsen of lopen om je gezondheid en vitaliteit te stimuleren. Het liefst elk half uur een paar minuten.

Wil je meer informatie over dynamisch werken?

We adviseren je graag over een gezonde en vitale werkdag. Het gaat bij dynamisch werken vooral om de bewustwording. Door van werkhouding af te wisselen wordt je productiever, creatiever en juist minder vermoeid.

Ergonomie studio

Wij zien bij veel organisaties dat de werkplek vaak niet is afgestemd op de medewerker en de werkzaamheden, wat ten koste gaat van de prestaties. Lichaamshouding en werktechnieken worden onder andere bepaald door de opstelling en instelling van de werkplek. Het optimaliseren hiervan zal resulteren in een ergonomisch betere uitgangspositie voor gezond werken! Eenvoudige tips en kleine aanpassingen leiden vaak tot grote veranderingen met direct merkbaar resultaat.
In onze ergonomie studio adviseren wij je geheel vrijblijvend op welke manier je het beste je eigen optimale ergonomische werkplek kunt creëren.

Wil je meer informatie over ergonomisch werken?

In onze ergonomie studio adviseren wij je geheel vrijblijvend op welke manier je het beste je eigen optimale ergonomische werkplek kunt creëren. Niet alleen de juiste instelling en houding, maar ook de mogelijkheden van het bureau en de bureaustoel zijn hierbij van belang. Lees ook onze blogs voor tips en adviezen.

Hybride werken

Steeds meer mensen willen hybride werken, maar wat is nou hybride werken? Hybride werken is het afwisselen van het werken op kantoor met thuiswerken of op een andere locatie werken. Hybride werken heeft voordelen voor werkgevers en werknemers. Het kantoor verandert in een ontmoetingsplek waar je collega's spreekt, maar waar je ook in alle rust kunt werken mits er ruimtes zijn waar dit kan. Welke locatie het meest geschikt is hangt vaak af van de werkzaamheden. Wat is het effect van hybride werken op de productiviteit en het werkplezier? Dit is voor iedereen anders en het is belangrijk om hierover in gesprek te gaan met je medewerkers. 

Goede redenen voor hybride werken:

  • Een betere werk-privébalans
  • Efficiënter werken
  • Goed werkgeverschap
  • Geld besparen

Wil je meer informatie over hybride werken?

De juiste balans vinden tussen thuis en op kantoor werken. Stel de mens centraal, luister goed naar elkaar en maak hier afspraken over. Als werkgever is het belangrijk dat je voor een goede werkplek zorgt, zowel op kantoor als thuis. Hoe zorg jij voor de prettige werkomgeving voor je medewerkers en jezelf?

Akoestiek & Privacy

Steeds meer mensen vragen om akoestische oplossingen waar ze even kunnen bellen, overleggen of geconcentreerd kunnen werken.

Momenteel wordt de impact van geluid overschat. De moderne ontspan- woon- & werkomgevingen zijn vaak druk en zorgen voor veel prikkels. Dit komt doordat deze ruimtes vaak open zijn. Deze open omgevingen hebben een negatieve invloed op de tevredenheid en prestaties. De oorzaak hiervan is een gebrek aan akoestiek en privacy.

Luidruchtige ruimtes zorgen voor irritaties

Desondanks heeft 90% van de bedrijven nog geen beleid voor akoestiek, terwijl 59% van de mensen binnen open ruimtes zich stoort aan omgevingsgeluid en dit is dan ook een grote ergernis. Luidruchtige telefoongesprekken, het geklets van collega’s en harde ringtones is de top 3 aan irritaties omtrent geluid.  De vijf grootste klachten voor geluidsoverlast zijn:

  • Concentratieproblemen
  • Frustratie
  • Onrustig gevoel
  • Vermoeidheid
  • Hoofdpijn

Onze specialisten creëren een omgeving die akoestisch volledig klopt. Wil je mee weten over deze kennis?

BLABLABLA
BLABLABLA

eerst zien dan geloven?

Wil je ons GOED VERHAAL eerst beleven? Bezoek de all-in Martin Cuypers inspiratietour

TOP