Werkgeluk voor Berry

"Met altijd dat ene doel voor ogen: het realiseren van een vitale werkomgeving vol werkgeluk"

EEN GOED VERHAAL draait bij Berry om werkplezier, een vitale werkomgeving en werkgeluk. Lees hoe Berry het aanpakt, wat de rol is van de kantooromgeving en wat zijn uiteindelijke doel is voor iedere kantooromgeving.

Een GOED VERHAAL

“Een goed verhaal” is voor mij vooral de bevestiging dat onze concept-aanpak hout snijdt. Toen wij een aantal jaren geleden ons huidige All In Office concept bedachten wist ik meteen dat dit mij ging passen als een jas. En nu kan ik alleen maar bevestigen dat mijn werkplezier, mijn werkgeluk en uitdagingen een enorme boost hebben gekregen sinds die tijd. En het realiseren van werkplezier en werkgeluk is nu juist het ultieme doel van onze aanpak richting onze klanten. Zowel in mentale als in fysieke zin door het creëren van een vitale werkomgeving maar ook door het toepassen van de vitale werkdag.

De vitale werkdag

Zelf heb ik de vitale werkdag ontwikkelt en op mijzelf gaan toepassen en dat heeft me zoveel meer gebracht als voorheen. Alles hierin heeft te maken met beweging, houding, voeding, mindset, focus, productiviteit en energie. Dit in combinatie met een sfeervolle en functionele werkomgeving zijn dit voor mij de randvoorwaarden om tot het gewenste “ultieme” doel te komen.

Persoonlijk beschouw ik ook het wederzijdse commitment met de klant als een groot goed. Hoe mooi is het om samen aan de slag te gaan op basis van vertrouwen en als het ware als collega’s met elkaar om gaan om tot het beste resultaat te komen in de sfeer die daarvoor nodig is. Maar ook het commitment van ons projectteam bestaande uit regionale partners met passie voor het concept en waar we alleen samen succesvol kunnen zijn.

Met altijd dat ene doel voor ogen: het realiseren van een vitale werkomgeving vol werkgeluk!

Meer weten over een vitale werkomgeving?

Brochure aanvragen

Ik wil graag mijn omgeving verbeteren met behulp van een GOED VERHAAL. Vraag het hier aan en we zorgen dat deze bij jou komt.

TOP