Spring Kinderopvang is een van de grotere kinderopvang organisaties met dagopvang, peuteraanbod en buitenschoolse opvang. Spring heeft 120 locaties in Oost-Brabant en Noord-Limburg.  Er zijn 30 managers  verspreid over deze locaties verantwoordelijk voor deze locaties.

"Hoe houden we nu controle en grip op de uitgaven per locatie?" Daar hebben wij de oplossing voor!


De inkoop coördinator (Digna Giesberts) aan het woord:

Spring en Martin Cuypers hebben al een jarenlange, prettige samenwerking op het gebied van kantoorartikelen.

Samen met Chantal (accountmanager van Martin Cuypers) is een assortiment samengesteld welke compleet is afgestemd op onze behoeften. Hierbij gaan we uit van één soort kopieerpapier, een soort pen, etc. Iedere opvanglocatie heeft een eigen account voor de webshop waarmee medewerkers bestellingen  kunnen doen en zij zien alleen het afgeschermde assortiment. De bestelling wordt daarna eerst naar de manager van de locatie gestuurd, waar de bestelling geaccordeerd moet worden. Daarna wordt de bestelling door Martin Cuypers in behandeling genomen en op de gewenste locatie bezorgd.

Daarnaast is er per locatie een jaarbudget vastgesteld dat zichtbaar is voor onze medewerkers in het account. Als het budget niet meer toereikend is, krijgen zowel Martin Cuypers als de manager hier bericht van. Uiteindelijk kan de manager dan bepalen om deze wel / niet door te laten gaan en eventueel het budget op te hogen. Deze oplossing zorgt voor minder wildgroei, kostenbesparing en tijdswinst voor ons. Ik ontvang ieder kwartaal een overzicht van de afnames en budgetten per account. Dit is een efficiënte manier om deze inkopen beheersbaar te houden.

Ik vind Martin Cuypers een goede, betrouwbare partner hierin en zij zorgen altijd voor een snelle afhandeling van bestellingen.

Ook benieuwd naar mogelijkheden voor kostenbesparing en tijdswinst? Neem contact met ons op

TOP