Bart maakt kantoor omgevingen met een GOED VERHAAL

Een complete aanpak met de mens centraal

Het goede verhaal van het all-in office concept ligt voor mij, naast een complete aanpak waarbij de mens centraal wordt gesteld, echt in de flexibiliteit. Juist in deze tijd kan een aangepaste kantooromgeving een oplossing bieden voor bedrijven.

De thuiswerktest van 2020

Juist in roerige tijden zoals deze wordt er nagedacht over de functie van het kantoor. Leunen we richting een kantooromgeving die gecombineerd wordt met het thuiswerken? Gaan we met zijn allen in de toekomst terug naar kantoor? Wordt het kantoor afgeschaft?

Logische vragen die hardop gesteld worden door de bedrijven rond om ons heen. De ‘thuiswerktest’ van 2020 heeft de huidige manier van werken goed onder de loep genomen.

Het antwoord op bovenstaande vragen ligt in het midden. Afhankelijk van de werkzaamheden binnen het bedrijf kan de functie van het kantoor worden aangepast.

Het kantoor als clubhuis

Een idee zoals ik het voor me zie is om het kantoor meer te gebruiken als “the place to be”, het clubhuis waar we samenkomen om geïnspireerd te worden door elkaar, samen te werken en verder te innoveren.

De medewerkers doen verschillende werkzaamheden thuis, kunnen deze werkzaamheden verspreiden over de dag en werken digitaal samen indien nodig. Echter blijft het kantoor de haven waar ze aan dokken en met regelmaat afspreken, nieuwe ideeën energie geven en waar een werkplek voor ze beschikbaar is, indien ze deze wensen.  Dit is wat de werkgever moet faciliteren.

De flexibele werkomgeving

Een slimmere indeling

De hybride functie van het kantoor betekent dat er ruimte wordt gemaakt voor meer meeting rooms, flexibele werkplekken en bijvoorbeeld scrumruimtes.  Er zullen minder werkplekken dan personeel zijn, doordat kantoorwerk met thuiswerk wordt gemixt en gemengd. De kantoorruimte dient aan te voelen als een plek waar je wilt zijn, het clubhuis van het bedrijf.

Het intelligent kantoor

Als ontwerper van de kantooromgeving denken wij volledig mee met de klant en voorzien wij de klant met het kantoor van de toekomst. Dit kantoor is flexibel inzetbaar voor het personeel maar heeft ook de mogelijkheid om aangepast te worden als de situatie erom vraagt.

Zo kunnen er bijvoorbeeld meubels geplaatst worden die geleased worden, hierdoor kunnen deze makkelijk vervangen worden wanneer de situatie van het bedrijf verandert. Maak intelligent gebruik van het kantoor.

Doordat ieder bedrijf zijn eigen cultuur heeft, zijn eigen producten en zijn eigen manier van werken denken wij met iedere klant mee om een kantooromgeving neer te zetten die future proof is en die future proof blijft.

hoe creëer je deze optimale hybride werkomgeving?

In het all-in-office concept hebben wij een stappenplan ontwikkeld dat antwoord geeft op de vraag “hoe creëer je de optimale hybride werkomgeving voor thuis en op kantoor”. Hierin vormen wij de ideale kantooromgeving, passend voor ieder bedrijf in iedere situatie. We gaan graag de uitdaging van dit proces van verandering samen met jullie aan.

Ik word er gelukkig van als we samen voor een onderneming een unieke werkomgeving mogen creëren en realiseren, waarbij is nagedacht over verschillende situaties en waarin de mens altijd centraal staat.

Vraag de brochure aan of maak een afspraak bij Martin Cuypers

Brochure aanvragen

Ik wil graag mijn omgeving verbeteren met behulp van een GOED VERHAAL. Vraag het hier aan en we zorgen dat deze bij jou komt.

TOP