We hebben geluisterd naar onze klanten

die sturen ons in de juiste richting

Trots zijn we op all-in Martin Cuypers. Met een vernieuwde site, vernieuwde huisstijl en vooral een doorontwikkelde aanpak gaan wij verder.

De afgelopen jaren is niet alleen de kantooromgeving sterk veranderd. In een wereld waarin we samen leven, werken, wonen en ontspannen lopen privé en werk steeds meer door elkaar heen. Dit hebben we ook bij Martin Cuypers gemerkt. Werkplekken verschuiven naar de woning en daarnaast zorgt het met regelmaat zien van collega's op kantoor voor een prettige samenwerking en werkgeluk. In de werkomgeving zie je werkplekken in combinatie met ontspanningsruimtes. Verschuivingen waar wij op in hebben gespeeld en onze expertises in hebben laten groeien.

"Werkplekken vind je inmiddels ook in de woning en ontmoeten doe je op kantoor"

Hierdoor hebben wij optimale omgevingen ontwikkeld die geschikt zijn om in te werken, te ontspannen en te verblijven. In de afgelopen jaren hebben we succesvol deze omgevingen weten te combineren maar ook los van elkaar weten te realiseren. Denk hierbij aan het inrichten van zorginstellingen, kantooromgevingen en hospitality omgevingen zoals restaurants.

Dit doen we altijd in combinatie met al onze expertises en partners. Naast het ontwerpen van een omgeving zorgen we tevens voor de inrichting, documentoplossingen, audiovisuele oplossingen en de kantoor- & facilitaire artikelen.  

Dit doen we nog altijd met onze steenvaste visie. We stellen de mens centraal en creëren met jullie dé omgeving waarin werken, wonen en verblijven als heel plezierig wordt ervaren.

"Hierdoor hebben wij omgevingen ontwikkeld die geschikt zijn om in te werken, ontspannen en verblijven"

We hebben geluisterd naar alle wensen van onze klanten en gekeken naar de bewegingen in de markt. Dit heeft ons gemaakt tot de totaalontzorger die we nu zijn voor office, hospitality en healthcare. Samen zijn we klaar voor een duurzame toekomst.

Benieuwd hoe we dit vorm hebben gegeven, boek een inspiratietour bij Martin Cuypers. Hier zul je zien dat het geen BLABLABLA is maar AHA..!

Onze medewerkers en ook ik ben graag bereid je tijdens een inspiratietour te verrassen met alle innovatieve ontwikkelingen op het gebied van werken, wonen en verblijven.

Ga je mee all-in?                       

Meld je aan voor de tour en ik leid je graag rond.

TOP