Gratis printen

1 jaar lang gratis printen

In samenwerking met onze partner Kyocera bieden wij een jaar lang gratis printen aan. Wanneer je kiest voor de geselecteerde A4 of A3 printer(s) van Kyocera in combinatie met een vijfjarig servicecontract kun je profiteren van dit voordeel. 

Met een servicecontract word je geheel ontzorgt op het gebied van printen. Wij zullen zorgdragen voor de benodigde toners, onderhoud en service zodat jij zorgeloos kunt printen. Graag eerst jouw besparing vrijblijvend laten inventariseren? Neem direct contact op met Martin Cuypers.

 

Actie modellen

Kyocera TASKalfa 2554ci

A3 kleurenprinter | Alleskunner

Kyocera TASKalfa MA3500ci

A4 kleurenprinter | Modern werkpaard

Bespaar kosten met een servicecontract

5 jarig servicecontract

Ga voor zorgeloos printen met een servicecontract voor de printer(s). Wanneer je een printer bij Martin Cuypers afneemt in combinatie met een servicecontract heb je geen omkijken meer naar je printer(s). 

We zullen met een gratis prinanalyse inventariseren hoe we de documentstroom kunnen optimaliseren voor je organisatie en op basis hiervan het meest gunstige contract aanbieden in combinatie met de juiste selectie printers. 

Bij een servicecontract zorgt Martin Cuypers voor de levering van de printer(s), het onderhoud, de toners en de benodigde service. Hierdoor weet je zeker dat ieder printje succesvol wordt geprint zonder zorgen.

all-in Martin Cuypers 

Advies?

Vraag het de specialist

Ik ben Bas,
heb je vragen?

Adviseur documentoplossingen

Offerte aanvragen

Wil jij graag meer informatie over de Kyocera actie van Martin Cuypers? Laat je gegevens achter en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Gratis printanalyse

Wil je graag eerst een gratis printanalyse zodat je inzichtelijk krijgt hoeveel je kunt besparen op printen in combinatie met de lopende actie? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Actievoorwaarden Kyocera

  • Bij aankoop van één TASKalfa 2554ci of TASKalfa MA3500ci krijgt u het gecommitteerde volume van het eerste jaar volledig gecrediteerd.
  • Eventuele meer afdrukken zullen ieder half jaar worden gefactureerd.
  • Verbruiksmaterialen als toners worden opgestuurd (exclusief papier en nietjes).
  • Diverse configuraties zijn mogelijk, informeer naar de mogelijkheden.
  • Actie 19-02-2024 t/m 30-04-2024
TOP