Facilitair is overal!

Alles voor de facility manager

Facilitaire artikelen. Iedereen spreekt erover en het is steeds meer een container begrip geworden. Het omvat zoveel dat je vaak nog niet meer weet wat we er allemaal onder verstaan. De uitdaging van de facility manager. Wij stellen hierbij de gebruiker centraal en we zoeken naar de producten welke het meest geschikt zijn voor de gebruiker, toepassing en ruimte. Of het nu gaat om de kantoormedewerker, schoonmaker of logistiek medewerker. Iedere behoefte is anders. Zo hebben wij speciale oplossingen voor Office, Healthcare en Hospitality, waarmee je een ruimte plezierig en efficiënt maakt voor alle aanwezige gebruikers.

Naast de "standaard" kantoorartikelen, kun je bij ons ook terecht voor een zeer uitgebreid facilitair assortiment, hygiëne concept en hospitality concept. Maar wat zijn deze facilitaire artikelen nou precies en wat valt hieronder?

Er zijn verschillende facilitaire artikelen die je kunt gebruiken in jouw omgeving. Hieronder een klein overzicht van artikelen welke binnen deze categorie vallen. Waarschijnlijk een groot aantal producten waarvan je het helemaal niet verwacht en dit is ook nog zeker niet alles. We blijven hierin uitbreiden, zodat we iedereen goed kunnen blijven voorzien in hun behoefte. 

Keuken- en kantineartikelen
Denk hierbij aan
producten die je nodig hebt om een kantine of keuken in te richten. Bijvoorbeeld koffieautomaten, dranken, menukaarten, servies en soep.

Papier- en afvalbakken
Alles voor een schone werkomgeving.

Schoonmaakartikelen
Mopsystemen, stofzuigers, schoonmaakmiddelen (ook specifiek voor healthcare), wasmiddelen en zelfs de mogelijkheid tot gratis bruikleen in samenwerking met Katrin (hygiënedispensers voor kantine, toilet etc.).

Veiligheid
Deze producten bevorderen de veiligheid van jou, je medewerkers en je bezoekers, zoals bijvoorbeeld poeder- en schuimblussers, maar ook brand- en inbraakwerende kasten. Komen je medewerkers met een electrische fiets of stel je deze beschikbaar? Dan is de brandkast speciaal voor het opladen van fiets accu's een echte must.

EHBO-artikelen
Je hoopt ze natuurlijk niet nodig te hebben, maar je kunt uiteraard ook niet zonder.

Batterijen
Zorg voor voldoende voorraad voor de apparaten die je ondersteunen in je werkzaamheden. 

Electra
Het is altijd handig om tafelcontactdozen, opbouwunits en verlengkabels beschikbaar te hebben.

Wegbewijzering
Het aanduiden van de toiletten, garderobe, wifi en welke ruimte er achter welke deur zit. Zo vind je altijd makkelijk de weg.

Kapstokken
Hang je jas op! Van simpele tot fancy kapstokken. Zorg dat je gasten zich welkom voelen. We hebben het allemaal.

Verlichting
Verlichting op de werkplek of in een omgeving is van groot belang voor het prettig werken. Bureaulampen, vloerlampen en losse lampjes. Deze hebben we standaard in ons assortiment. Op zoek naar een compleet vloer- en lichtplan? Daar hebben we onze partners Eef (EEF Projectinrichting) en Hans (OOKLicht) voor.

Ventilatoren
Ventilatie en luchtreiniging. Wanneer de zomerse temperaturen oplopen zijn ventilatoren zeer welkom. Voor de echte vaste oplossing voor verkoeling hebben we onze partner Theewen Koeltechniek.

Klokken
Blijf bij de tijd met onze klokken. Bij ons kun je terecht voor wandklokken (ook voor dementerenden), maar zeker ook voor tijdregistratiesystemen voor in- en uitklokken. 

Nog meer...

Denk ook aan steekwagentjes, planten (echte, gemummificeerde en/of kunst), brievenbussen en nog veel meer.

Kun je het niet meer bijhouden? Wij weten er alles van. Kijk in onze webshop of vraag ons om hulp!

Wij helpen je graag met al je facilitaire vraagstukken.

TOP