't Gasthoês en haar hoêsgenoten

Het thoes in cultuur van Horst aan de Maas

Het vernieuwde Gasthoês in Horst aan de Maas heropende in mei 2021 haar deuren. Deze culturele ontmoetingsplek in een bijzondere historische locatie heeft veel te bieden. Een zeer geschikte plek voor het organiseren van activiteiten, zoals workshops, vergaderingen, evenementen etc. In deze prachtige locatie worden theatervoorstellingen getoond in de grote zaal, kun je gewoon even relaxen in de foyer of een boekje lezen in de bieb. Hier zijn tevens diverse verenigingen en organisaties gevestigd, de hoêsgenoten. 

Wij hebben de opdracht gekregen om diverse ruimten in het Gasthoês te mogen inrichten met ons meubilair. Zo hebben we in 't Gasthoês een gedeelte van de foyer, de kantoorruimtes en vergaderruimtes mogen inrichten. Een aantal hoêsgenoten hebben ook gebruik gemaakt van onze mogelijkheden, zoals Uitvaartbegeleiding Bob Noten, BiblioNu en Stichting Synthese (thuis in je wijk). .

impressie

Hoêsgenoten en gasten voelen zich welkom!

Een huiselijke inrichting en sfeer

De vele bezoekers en huisgenoten van het Gasthoês kunnen nu genieten van een prachtige omgeving. Deze omgeving is voor iedereen toegankelijk en heeft veel te bieden voor jong en oud. Bekijk gerust eens de website van 't Gasthoês en neem ter plaatse een kijkje ter inspiratie. Voel je welkom! 

TOP