Geurbeleving voor een comfortabele ervaring

Geur doet er daadwerkelijk toe

Heb je het wel eens meegemaakt. Je loopt ergens naar binnen, bijvoorbeeld een hotel lobby, een schoenenzaak of een kantooromgeving en het ruikt direct fris. De geur is aangenaam. Bewust en onbewust geeft deze geur het gevoel van frisheid en netheid.

Het gevoel is beter uit te drukken wanneer we de nadruk leggen op het tegenovergestelde. Wanneer je een omgeving binnenloopt en het ruikt er onaangenaam zul je snel de drang krijgen om je om te draaien. Een situatie die je niet wenst voor jouw omgeving. Je wilt gastvrijheid uitstalen. Met onze geurmachines en geuren uit Frankrijk zul je dit zeker bereiken.

"We gebruiken geuren uit de parfumstad Grass - Frankrijk"

Geur en de werkplek

Het is aangetoond dat werknemers die werken in omgevingen met een prettige geur geneigd zijn om productiever te werken. Er zijn studies die aangetoond hebben dat foutpercentages bij het typen verminderen wanneer er een citroen-lavendelgeur aanwezig is in de ruimte. Een interessant gegeven. Daarnaast verbetert het de omgevingsbeleving van het kantoor en kunnen medewerkers en bezoekers het langer volhouden in een omgeving.

Geurbeleving voor in de wachtruimte

Geur kan een positieve werking hebben in de zorg. Wanneer je bijvoorbeeld wordt doorverwezen naar de wachtruimte heb je vaak een onprettig gevoel. Je wacht op een spannend gesprek, een onderzoek of iets anders wat veel spanning op kan leveren.

Een prettige geur in de wachtruimte kan ervoor zorgen dat angsten en spanningen worden weggenomen en dat patiënten meer ontspannen aan het wachten zijn. het zorgt voor een relaxtere sfeer. 

Geurbeleving in de hospitality

Het allerbelangrijkste in de hospitality is de beleving van de gast. Alle aspecten worden door een gast meegenomen waardoor deze een optima forma verblijf heeft. Geurbeleving ondersteunt een geweldige ervaring door een gevoel van frisheid te geven. Wanneer een gast wacht in bijvoorbeeld de hotellobby kan het zeer prettig zijn wanneer deze hotellobby een frisse geur heeft. Dit geeft gelijk een verzorgd gevoel en laat de gast welkom voelen. Het zijn de kleine dingen die een beleving compleet maken. 

"Het zijn de kleine dingen die een beleving compleet maken."

Martin Cuypers helpt je graag met geurmachines

Martin Cuypers helpt je graag met passende geursystemen. We zijn een specialist op het gebied van geurbeleving in onze branches. Je vindt onze geurmachines in hotels, kantoren en zorginstellingen. De geurmachines geleverd door Martin Cuypers zijn smaakvol ontworpen en passen in iedere ruimte. Ze worden geleverd met een ruime keus aan geur waardoor een passende geur altijd beschikbaar is voor jouw omgeving. 

De geurmachines zijn technisch top-notch en we bieden deze vol zelfvertrouwen aan met vijf jaar garantie en een eerlijke prijs. Wil je de geurmachines zien of de geur ruiken? Boek een inspiratietour of loop gerust bij ons naar binnen.

 

Laat je adviseren en vraag een gratis proefplaatsing aan via Martin Cuypers

TOP