Hoe communiceer je met je werknemers en bezoekers?

De oplossing is GoBright

Elke plaats en elk moment.

Het gebruik van digital signage (informatie) zorgt voor een verbetering van de communicatie intern. Vooral bij hybride kantoren, waar vooral flexibiliteit van belang is. Wanneer je informatie op de juiste manier deelt, voelen collega's zich meer betrokken en geïnformeerd. Dit zorgt vervolgens weer voor tevreden medewerkers, die productiever zijn en minder snel de organisatie verlaten. 

Gedurende de dag heeft een werknemer verschillende informatie nodig. Een salesteam wil weten of ze de targets hebben gehaald, terwijl bezoekers meer willen weten over het bedrijf, de mensen en producten. Studenten worden op de hoogte gebracht van wijzigingen in roosters en werknemers willen weten waar een bureau beschikbaar is om aan te werken. Deze informatie kan allemaal worden getoond met de webgebaseerde digital signage en narrowcasting van GoBright View.

Hoe kan GoBright's oplossing helpen met het behalen van je communicatiedoelstellingen?

Verkoop

Zoals gezegd kan digital signage worden gebruikt als motivator voor salesteams. Prestaties vieren en visuele erkenning geven. Dat zorgt voor zoveel meer impact dan een e-mailtje naar alle collega's. Geef je werknemers de erkenning die zij verdienen en motiveer ze om hun beste werk te kunnen doen. Een dashboard bijhouden helpt iedereen om hun salesdoelstellingen te behalen. Laat de laatste trends zien, zodat je medewerkers weten wat er speelt.

Marketing

Het is voor marketingteams lastiger geworden om de aandacht van de doelgroep te trekken. De spanningsboog is over het algemeen veel korter geworden dan vroeger. Digital signage zorgt voor 400% meer views dan de traditionele weg. Wachttijden voelen korter aan en het helpt de verkoop van producten te stimuleren. Zorg voor visueel aantrekkelijke video's van je organisatie of producten. Hiermee geef je de doelgroep de informatie die ze willen. GoBright View heeft een eenvoudig platform, welke marketingteams helpen om de juiste boodschap over te brengen.

Interne communicatie

Interne communicatieteams vinden het vaak lastig om de organisatie van de juiste informatie te voorzien en ervoor te zorgen dat dit ook gezien wordt. Dit geldt vooral voor grote internationale bedrijven welke werknemers over de hele wereld hebben. Zowel een salesteam in New York als een marketingteam in Amsterdam hebben dezelfde bedrijfsinformatie nodig. Met GoBright View kun je iedereen over de hele wereld op de hoogte houden van wat er speelt binnen je organisatie. Het eenvoudige webgebaseerde platform helpt interne communicatieteams om snel informatie te versturen. Laat de inforamtie die jij wilt aan iedere collega op ieder moment zien, waar dan ook met GoBright View.

Studenten

Narrowcasting kan een perfect hulpmiddel voor scholen zijn. Toon de laatste wijzigingen in het rooster aan docenten en leerlingen. Je hoeft de wijzigingen niet meer op te sommen in de klas. Houd je leerlingen op de hoogte van alle schoolregels en communiceer over projecten en schoolactiviteiten.

Bezoekers en gasten

GoBright View biedt een eenvoudige manier om gasten te helpen hun weg te vinden. Met Wayfinding kun je je bezoekers via eenvoudige paden sturen naar de juiste ruimtes. Tijdverspilling door te zoeken naar de juiste ruimte is hiermee verleden tijd.

GoBright View

 

Met de voordelen van GoBright View digital signage en narrowcasting til je de interne communicatie naar een hoger niveau. De nummer 1 gebruiksvriendelijke oplossing en dit maakt deel uit van een veel breder platform. Verbind je organisatie met de wereld en comuniceer met iedere locatie op ieder gewenst moment.

Ben jij klaar om de volgende stap te zetten?

Vind je dit interessant en wil jij de volgende stap zetten?

TOP